Sign in to follow this  
Radeon

Becali plange de bucurie in urma victoriei cu SPARTA Praga

3 posts in this topic

Steaua Bucuresti le-a oferit suporterilor sai o seara de vis si s-a calificat, in play-off-ul Champions League.

In direct, la PROTV, echipa lui Reghecampf a trecut cu 2 -0 de cehii de la Sparta Praga, prin golurile minunate ale decarului Nicolae Stanciu.

Steaua si-a asigurat astfel prezenta in Grupele Europa League, dar mai ales 10 milioane de euro, spre bucuria patronului care s-a urcat pe masina.

A fost seara perfecta pentru ros-albastri, care s-au intors triumfal in Europa, dupa ce anul trecut au ratat calificarea in grupe. Steaua a aratat ca o echipa mare, suporterii au fost fericiti, iar "perla" Nicolae Stanciu si-a dublat probabil cota de piata dupa un meci fabulos. In plus, Gigi Becali isi freaca mainile pentru ca 10 milioane de euro intra in visteria Stelei, care si-a asigurat prezenta in grupele Europa League.

Dupa meci, patronul a anuntat ca decarul Stelei a fost masina de tiparit bani.

Gigi Becali: "Nu mai tip, nu mai urlu, deja am ajuns ca bucuria si inima sa imi dea lacrimi. Plang de bucurie! Cea mai mare emotie stii ce ti-o da? Alea 10 milioane care sunt acuma luate. Aia e cea mai mare emotie, BANII."

Pentru suporteri insa, spectacolul a contat mai mult. 37 de mii de stelisti au facut valuri ca-n America de Sud in tribunele Arenei Nationale si au stat cu sufletul la gura la ocaziile mari de gol ale favoritilor.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this