Coryna

Members
 • Content count

  7
 • Donations

  0.00 EUR 
 • Joined

 • Last visited

 • Points

  115 [ Donate ]

1 Follower

About Coryna

 • Rank
  User Skill +0
 • Birthday 06/13/2002

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Locația
  Botosani
 1. Nick pe server: Coryna Cea mai mare realizare pe iGaming: - De ce crezi ca meriti helper: Deoarece consider ca sunt activa si imi place sa ajut playerii. Cate ore acorzi pe zi acestui joc?: Acord jocului 4-5 ore pe zi. Ce ai de gand sa faci daca obtii functia de helper?:Sa ajut cat mai mult playerii cu informatiile necesare. Cu ce esti diferit fata de alti playeri?: Consider ca nu sunt diferita fata de ceilalti. Ai fost banat vreodata pe iGaming? Daca da, specifica toate banurile: Nu, nu am fost niciodata banata. Ai primit vreodata warn sau jail? Daca da, de ce?: Nu, nu am primit. Varsta reala: 14 ani. Ce alte jocuri joci?: Metin2. Ce vei face dupa terminarea liceului?: Nu stiu , nu m-am gandit inca. Daca un player te intreaba cum da rob, ce ii raspunzi?: Pentru a da rob ai nevoie de 10/10 rob points , apoi mergi intr-un bussines si scrii /rob. Daca un player intreaba cum face bani repede, ce ii raspunzi?: Pentru a face bani trebuie sa muncesti , tasteaza /jobs si alegeti unul. Daca un player intreaba cum face un clan, ce ii raspunzi?: Pentru a face un clan ai nevoie de puncte premium. Pentru a face rost de puncte premium trebuie sa donezi. Contacteaza un admin pentru mai multe informatii. Ce pedeapsa se acorda pentru cei ce vor sa vanda bani pe red pentru bani pe blue?: Ban permanent. Ce pedeapsa se acorda pentru DM cu hunter ca politist?: Este permis DM-ul pe politisti. In ce factiune ai fost ultima data si cat timp ai stat acolo?: Ballas (inca sunt) In ce factiune ai petrecut cel mai mult timp? De ce ai parasit factiunea?: Ballas , nu am parasit factiunea. Ai jucat pe celalalt server din comunitatea iGaming? Daca da, de ce ai renuntat la acel server pt acest server:Nu.
 2. Aici membrii Ballas pot face o cerere de demisie după modelul de mai jos (cei care nu au 14 zile în facțiune vor primi uninvite cu 20 FP): Model de postare: Nickname: Rank: Câte zile ai stat în facțiune?: Dovada (poza) din joc ca vrei sa fii demis: Motivul plecării: Alte precizări: Playerii banați care fac o cerere demisie vor primi uninvite cu motivul 'Banned' !
 3. În cazul în care sunteţi inactiv pentru o zi de waruri, o zi sau până în 3 zile, puteţi posta aici o cerere de inactivitate sau de invoire pentru a evita sanctionarea voastra cu demitere sau Faction Warn. Aveți voie cu doua cereri de învoire pe saptamana și una de inactivitate pe lună. Pentru a putea face o cerere de inactivitate sau invoire aveti nevoie de minim 7 zile in mafie. Nu neaparat sa ai rank 2. Poti avea 7 zile si sa nu ai rank 2. Maximul de zile de inactivitate este de 3 zile. Nu sunt obligata sa accept cererile de invoire/inactivitate. Membrii care sunt banati si depun cerere de inactivitate sau invoire va fi respinsa! Cereri de învoire: Nickname: Rank: Ma invoiesc pe data de: Ma invoiesc de la (waruri | şedinţă | antrenament): Alte precizari: Cereri de inactivitate: Nickname: Rank: Perioada inactivitatii (Maxim 3 zile): Motiv: Alte precizari:
 4. În acest topic Liderul sau co-liderul vor posta toate anunturile importante ce trebuie citite de fiecare membru ! Toti membrii sunt obligati sa dea "Follow this topic".
 5. In acest topic veti putea aplica in Mafia Ballas , respectati cerintele si veti fi acceptati! Nick in joc: Level: Warns: Varsta: De cat timp joci SA:MP: De ce doresti sa faci parte din Mafia Ballas?: Formuleaza o auto-descriere: Cat de bine tragi cu M4a1/Deagle (Excelent/Bine/Slab): Poti fi prezent la warr-uri (20:00-22:00)?: