DJ_Skrillex.

Members
  • Content count

    7
  • Donations

    0.00 EUR 
  • Joined

  • Last visited

  • Points

    525 [ Donate ]

About DJ_Skrillex.

  • Rank
    User Skill +0
  • Birthday 06/21/2005

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Locația
    Republica Moldova

Contact Methods

  • Nick SA:MP
    SweetyHD
  • Nick CS 1.6
    Assasin For The Win.
  • Yahoo
    none
  • Skype
    stanislav.buruiana20
  • Facebook
    none
  1. Acceptat pentru teste.
  2. Nume pe server:(nume)SweetyHD. Varsta:(in cifre)12. Cat timp ai jucat pe serverul nostru: (in ore)In ore 8 dar in zile joc de cand era serverul in beta. Ai citit regulamentul?: DA/NU:Da. Folosesti Teamspeak:DA/NU:Pana cand nu dar de acum da deoarece se cere asta. Folosesti un cont de SA:MP cumparat?:Nu. De cat timp joci SA:MP?:(in ore/zile/luni/ani)Undeva la 1 luna de cand era in beta de atunci joc. Daca ai avea puterea sa schimbi ceva legat de server ,ce ai schimba?:Nimic acest server este necunosc inca dar e mai fain si ca bugged.
  3. Nickname: SweetyNoLife Level:4 Cate warn-uri ai in joc?: Nici unul Varsta reala: 12 Nick-uri anterioare/Conturi anterioare:Nici unul Ultima factiune si perioada de timp petrecuta acolo: Nici una. Motivul plecarii din ultima factiune:... Factiuni anterioare (si rank`urile detinute acolo):... Poza cu status: Aveti capacitatea de a lucra in echipa?: Da Sunteti capabili sa respectati liderul si membrii de orice rank?: Desigur. Ai mai fost in F.B.I.?Pe alte servere da. Daca ai mai fost in F.B.I., de ce ai plecat?:Deoarece a deschis Serkan sv Esti capabil sa te exprimi corect gramatical?:Da. De ce iti doresti sa intri in FBI?: Deoarece este o factiune ce ma reprezinta in totalitate De ce credeti ca sunteti potrivit pentru FBI?:Sunt bun la arme si un om serios Ai avut, sau ai conflicte cu vreun membru actual F.B.I?:Nu. Cat timp petreceti cu SA-MP, fara AFK si intre ce intervale ?: 3-4 ore. Cum te-ai descrie in realitate?:Ma numesc Stas , am 12 ani si sunt din Republica Moldova.Locuiesc in capitala(Chisinau).Sunt un baiat de traba , prietenos , frumos , darnic , silitor etc.Imi place fotbalul , jocurile pe calculator dar si plimbarile cu prietenii pana la un magazin sau cu bicicletele prin parc.
  4. Iti ofer o sansa profita de ea , intra in joc si conteacteaza pe SweetyHD sau Vicent , bafta
  5. Nickname pe server: SweetyHD. Ore jucate: 1. De cat timp joci pe server: 3 ani si jumate. Varsta reala:12. Ce alte jocuri mai joc?:Cs 1.6 si minecraft. Ce vei face dupa terminarea liceului?:Imi voi termina visul , de a deveni bucatar. Cea mai mare realizare pe PCTecuci?: Leader LSPD/News reporters/Grove street + palat + inf + bullet + hotring a + nrg + mave cu hidden asta inainte de wipe si aveam numele GR3NN.COFFFE. Ce ai de gand sa faci diferit fata de alti lideri: Log testul si factiunea sa fie unita si unica. De ce ai aplicat pentru functia de lider?:Deoarece am mai fost leader si nimeni nu sau plans de mine. Ce te deranjeaza cel mai mult la PCTecuci?: wipe-urile. In ce factiune ai stat cel mai mult timp, si ce rank ai avut?:In lspd mult timp nu stiu cat dar foarte mult undeva aproape de o saptamana pana la wipe. De ce crezi ca te vei descurca ca lider?: Deoarece sunt un baiat capabil , demn de o asa functie . Link catre profilul pe panel:Nu exista inca panel. Ai fost banat vreodata? De ce?: Nu. Ce sanctiuni ai pana in momentul de fata? (ajail, mute, warn, ban):Nimic. Ce parere ai despre mafii? Cat ai stat cel mai mult timp intr-o mafie?:mafiile sunt plictisitoare trebuie sa stai la war sa stai pe loc... Ce parere ai despre factiunile pasnice? Cat ai stat cel mai mult timp intr-o factiune pasnica?:Pasnicile sunt mai active , faci raport etc. Ce parere ai despre departamente? Cat ai stat cel mai mult timp intr-un departament?:Foarte faine.
  6. Nickname pe server: GR3NN.COFFFE. Ore jucate: 2 asa ceva. De cat timp joci pe server: 5-6 zile. Varsta reala:12. Ce alte jocuri mai joc?:Cs 1.6 , minecraft si cam atat. Ce vei face dupa terminarea liceului?:Ma voi ocupa mai mult de meseria ce mi-am propusa inca de acum - bucatar. Cea mai mare realizare pe PCTecuci?: 5 masini toate cu hidden , o casa cu interior shop , leader LSPD inainte de wipe. Ce ai de gand sa faci diferit fata de alti lideri: Testul la recrutarea + vreau sa fac o factiune unita dar si unica. De ce ai aplicat pentru functia de lider?:Deoarece cred ca chiar daca am 12 ani totusi sunt pregatit de a scrie / citi / a adresa corect intrebarile . Ce te deranjeaza cel mai mult la PCTecuci?: Wipe-urile. In ce factiune ai stat cel mai mult timp, si ce rank ai avut?:Am stat in LSPD timp de citeva zile pina la wipe si am avut rankul de chief. De ce crezi ca te vei descurca ca lider?: Deoarece am mai avut aceasta functie si membri nu sau plans de mine. Link catre profilul pe panel:... Ai fost banat vreodata? De ce?: Nu. Ce sanctiuni ai pana in momentul de fata? (ajail, mute, warn, ban):Nu am avut nici-o sactiune. Ce parere ai despre mafii? Cat ai stat cel mai mult timp intr-o mafie?:Am o parere buna despre mafii si nu am stat in ele momentan. Ce parere ai despre factiunile pasnice? Cat ai stat cel mai mult timp intr-o factiune pasnica?:Nu am stat in nici-o factiune pasnica pe acest server. Ce parere ai despre departamente? Cat ai stat cel mai mult timp intr-un departament?:Sunt foarte unite dar si grele la raport fiind rank 1-5.
  7. Nume pe server:(nume)GR3NN.COFFFE Varsta:(in cifre)12 Cat timp ai jucat pe serverul nostru: (in ore)Am jucat ceva dar din pacate sa dat wipe , nu stiu aproximativ cite ore dar stiu ca am jucat undeva la 4-5 zile Ai citit regulamentul?: NU , dar citesc imediat dupa ce fac aplicatia Folosesti Teamspeak:NU Folosesti un cont de SA:MP cumparat?:NU De cat timp joci SA:MP?:(in ore/zile/luni/ani)4 ani Daca ai avea puterea sa schimbi ceva legat de server ,ce ai schimba?:Nu as schimba nimic dar as imbunatati deoarece mam saturat de wipe am perdut o mie de lucruri importante