Criminalle

Advanced Members
  • Content count

    44
  • Donations

    0.00 EUR 
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1
  • Points

    595 [ Donate ]

Everything posted by Criminalle

  1. Numele din joc: DivisoN Numele real: Ionut Brumar. Varsta: 15. Poza /stats(imgur.com): https://imgur.com/a/sl8v5 O scuta povestire despre viata ta (minim 20 de caractere): Totul a inceput cand aveam 5 ani, acum 10 ani, tatal meu a murit. Iar atunci mi-am intalnit pentru prima data prieten-ul meu Florin care avea 6 ani (nici el nu stia prea multe), care ne jucam in fiecare zi pana am ajuns la 12 ani. Atunci fiind eu in clasa a 6. Am uitat de tata. Si la 12 ani m-am apucat prima data de samp. prin 2012 am aflat de un youtuber "raduq" care a facut promovare la server si am intrat si eu pe server. Fiind admini preteni cu mine mi-am dat seama ca pot sa fac aplicatie la helper. Si-a cum fiind server-ul mai mare adminii SerKan si Madara a schimbat gm-ul. Alte precizari: Bafta.
  2. # În acest topic Co-Liderii și Testerii postează când au dat test de intrare în facțiune cu cineva, după modelul de mai jos. # Testerii vor fi adaugati intr-un 'SS' unde vor avea mai multe informatii pe langa cele din topicul 'Staff-ul Factiunii'. # Testerii vor posta si aici si in 'SS'. # Model de postare: Nickname: Am dat test cu: Greseli acumulate (x/3): Poza cu Test-ul: Admis / Respins:
  3. Nume: Zozo Raport : https://imgur.com/a/eSwQA
  4. - in timpul saptamanii, de luni pana vineri, nu se poate acorda live dupa ora 00:00. Se poate acorda /live doar dupa ora 9:00 (dimineata) pana la ora 00:00. Cei care folosesc /live dupa 00:00 si inainte de ora 9:00 vor fi sanctionati cu FW sau chiar uninvite. - in weekend, sambata si duminica, se poate acorda /live pana la ora 1:00 si dupa ora 9:00. Cei care acorda live dupa ora 1:00 si inainte de ora 9:00 vor fi sanctionati cu FW sau chiar uninvite. Preţuri live: Live simplu: Nivel 2-5: $5.000$ Nivel 6-20: $15-25$ Nivel 25-100: $50.000-70.000$ Live dublu: Preţul va fi dublu. Folosiţi următorul model pentru a plasa cererea: Nick: Level: Alte precizări: Tip de interviu (simplu, dublu, triplu): Intervalul de timp în care sunteţi online: (!) Dupa ce ati postat o cerere, un membru reporter va accepta cererea. [ATENTIE] Reporterii nu sunt obligati sa va accepte cererea [ATENTIE] (!) Daca intervievatul nu raspunde sau este offline pana la xx:00 la mesajele / apelurile reporterului, acesta poate anula interviul respectiv si sa accepte alta cerere live. *xx reprezinta urmatorul lucru. De exemplu, daca eu am cerere live la 12:05, eu la cel mult 12:00, trebuie sa raspund la apelurile reporterului sau voi pierde programarea interviului. Reporterul trebuie sa detina dovada (filmare in caz ca este offline sau nu raspunde sau imagini doar daca este online si nu raspunde la mesaje) ca intervievatul nu raspunde sau este offline in caz de reclamatie, dovada trebuie tinuta, din momentul respectiv, cel putin 24 de ore, altfel sanctiunea consta in Avertisment Verbal (AV).
  5. Nickname pe server: Zozo. Varsta: 14. Ore jucate: 12. De cat timp joci pe server: 11.09.2017. Varsta reala: 14. La ce factiune pasnica vrei lider?: News Reporters. Ce alte jocuri mai joc?: CS GO. Ce vei face dupa terminarea liceului?: Vreau sa fac o facultate. Cea mai mare realizare pe PCTecuci?: Cand am primi admin 1. Ce ai de gand sa faci diferit fata de alti lideri: Nimic, eu cred ca toti liderii sunt la fel. De ce ai aplicat pentru functia de lider?: Pentru ca vreau sa mai primiesc o fuctie pe langa alea pe care le m-ai am si le administrez. Ce te deranjeaza cel mai mult la PCTecuci?: Nimic. In ce factiune ai stat cel mai mult timp, si ce rank ai avut?: Lider FBI. In ce factiune ai stat cel mai putin timp, si ce rank ai avut?: Lider FBI. De ce crezi ca te vei descurca ca lider?: Cred ca o sa ma descruc foarte bine. Link catre profilul pe panel: https://foreverpanel.pctecuci.ro/profile/Zozo Ai fost banat vreodata? De ce?: Nu. Ce sanctiuni ai pana in momentul de fata? (ajail, mute, warn, ban): Nici una. Ce parere ai despre mafii? Cat ai stat cel mai mult timp intr-o mafie?: O parere buna ce sa zic, in mafii nu am prea stat pe sv. Ce parere ai despre factiunile pasnice? Cat ai stat cel mai mult timp intr-o factiune pasnica?: Nu am fost intr-o factiune pasnica pana acum pe server, dar inca in nici una. Ce parere ai despre departamente? Cat ai stat cel mai mult timp intr-un departament?:O parere forate buna, am stat in FBI ..
  6. Nickname pe server: Zozo Varsta: 14. Ore jucate: 8. De cat timp joci pe server: Din data de 11.09.2017. Varsta reala: 14. La ce departament vrei lider?: FBI Ce alte jocuri mai joc?: CS GO. Ce vei face dupa terminarea liceului?: Vreau sa fac facultatea. Cea mai mare realizare pe PCTecuci?: A fost acest wipe pentru schimbarea gm-ului mai frumos. Ce ai de gand sa faci diferit fata de alti lideri: Nimic, toti lider sunt egali. De ce ai aplicat pentru functia de lider?:Pentru ca vreau sa administrez functia de lider si sa fac event-uri cu membri. Ce te deranjeaza cel mai mult la PCTecuci?: Nimic. In ce factiune ai stat cel mai mult timp, si ce rank ai avut?:Inca in nici una. In ce factiune ai stat cel mai putin timp, si ce rank ai avut?:Inca in nici una. De ce crezi ca te vei descurca ca lider?: Da. Link catre profilul pe panel: https://foreverpanel.pctecuci.ro/profile/Zozo Ai fost banat vreodata? De ce?: Nu. Ce sanctiuni ai pana in momentul de fata? (ajail, mute, warn, ban): Nu. Ce parere ai despre mafii? Cat ai stat cel mai mult timp intr-o mafie?: Sincer nu-mi plac. Ce parere ai despre factiunile pasnice? Cat ai stat cel mai mult timp intr-o factiune pasnica?: Mi-au placut dar mi-au dat interesu-l cele de departament. Ce parere ai despre departamente? Cat ai stat cel mai mult timp intr-un departament?:M-am atasat de departament si parare mea e buna.
  7. #Rejected
  8. Taxi Staff : Lider : Criminalle (Helper) Co-Lider : Bandytu (Admin)
  9. Taxi Rank 1 : 25 Comenzi finalizate. Rank 2 : 30 Comenzi finalizate. Rank 3 : 35 Comenzi finalizate. Rank 4 : 20 Comenzi finalizate. Rank 5 : 10 Comenzi finalizate Rank 6 : Nu e obligatoriu. ------------------------------------- Rank 1 Helper : 10 Comenzi Finalizate. Rank 2 Helper : 15 Comenzi Finalizate. Rank 3 Helper : 20 Comenzi Finalizate. Rank 4 Helper : 5 Comenzi Finalizate. Rank 5 Helper : 5 Comenzi finalizate. Rank 6 Helper : Nu e obligatoriu. ------------------------------------- Rank 1 Admin : 5 Comenzi Finalizate. Rank 2 Admin : 10 Comenzi Finalizate. Rank 3 Admin : 15 Comenzi Finalizate. Rank 4 Admin : 2 Comenzi Finalizate. Rank 5 Admin : 3 Comenzi finalizate. Rank 6 Admin : Nu e obligatoriu. ---------------------------------------
  10. Nick: Nick-uri anterioare: Vârsta reala: Level: Cât timp joci zilnic: Factiuni anterioare si rank-ul detinut în fiecare dintre ele: De ce vrei sa intri în Taxi Los Santos? (minim 20 de cuvinte): De ce crezi ca Taxi este factiunea potrivita pentru tine? (minim 10 cuvinte): Cunosti locatiile importante de pe server?: Stii regulile Taxi Los Santos?: Descrie-te în 20 cuvinte (obligatoriu): Poza [/stats]: Esti pe Blacklist-ul unei factiuni?: Alte precizari?:
  11. Acceptat pentru test ai 72 de ore.
  12. Nickname pe server: Criminalle Varsta: 14 Ore jucate: 110 De cat timp joci pe server: Din data de 11.09.2017 Varsta reala: 14 La ce factiune pasnica vrei lider?: Taxi. Ce alte jocuri mai joc?: CS GO si Left 4 Dead 2. Ce vei face dupa terminarea liceului?: Vreau sa fac o facultate sa-mi iau bacu si sa dau de examen. Cea mai mare realizare pe PCTecuci?: Acea a fost cand am fost tras in AA2 de catre admin-ul Mihai27 pentru helper. Ce ai de gand sa faci diferit fata de alti lideri: Vreau sa fac o activitate mare cu membri mei. De ce ai aplicat pentru functia de lider?: Doarece vreau sa fiu lider si sa-mi administrez singur fuctia, acest este un dar. Ce te deranjeaza cel mai mult la PCTecuci?: Nimic. In ce factiune ai stat cel mai mult timp, si ce rank ai avut?:Momentant sunt in HA rank 6. In ce factiune ai stat cel mai putin timp, si ce rank ai avut?: In News Reporter ca lider am stat doar 7 zile doarece am primit fuctia de helper. De ce crezi ca te vei descurca ca lider?: Da. Link catre profilul pe panel: - Ai fost banat vreodata? De ce?: Nu. Ce sanctiuni ai pana in momentul de fata? (ajail, mute, warn, ban):Nimic. Ce parere ai despre mafii? Cat ai stat cel mai mult timp intr-o mafie?:Sincer mafiile nu-mi plac. Ce parere ai despre factiunile pasnice? Cat ai stat cel mai mult timp intr-o factiune pasnica?:Am fost lider la Tow Car Company si News Reporter doarece imi plac foarte mult factiuniile pasnice. Ce parere ai despre departamente? Cat ai stat cel mai mult timp intr-un departament?:Am o parere foarte buna despre Departament dar nu am prea intrat in Departamente.
  13. ☆ Membrul "Hitman of the week" este : DanYPetreus. ☆ Banii Primiti : 1.000.000$. ☆ Contracte Facute : 31. ☆ Days : 1 days.
  14. Nick:Crimianlle Nick-ul player-ului care a sustinut testul:Fan_Keed Data testului: 24.09.2017 Acceptat / Respins: Acceptat. Greseli: 2,5/3
  15. NEWS REPORTER APLICATII TEST DE CE AI APLICAT IN NEWS REPORTER?: AI TENDINȚE CU CINEVA DIN NEWS REPORTER?: CU CE SE OCUPA NEWS REPORTER?: Cați ani ai?: Cum te cheama?: Unde locuiesti?: Descrie-te in 20 de cuvinte: Alte precizi?:
  16. Nick pe server:Criminalle Nume real: Ionut Brumar Varsta: 14 De ce doresti sa te alaturi Agentiei?: Doarece vreau sa primest aceasta fuctie fiind so administrez eu singur. O scurta descriere despre tine: Ma numesc Ionut Brumar, am vastra de 14 ani locuiesc in Botiza, sunt o persoana rusinoasa nu vorbest cu or cine nu bag in seama pe or cine. Esti constient ca daca stresezi liderul/co-liderul iti vor scadea sansele?: Da. Level: 12 Poza cu /stats: https://imgur.com/a/yHlnX Alte precizari?: pwp frozen fratimio
  17. Nickname: Criminalle Nick-uri anterioare: N-am avut. Varsta reala: 14. Level-ul caracterului din joc: 12 Numarul de warn-uri din joc si motivul pentru care le-ai primit: Nu am. Factiuni anterioare si rank-ul detinut in acestea: Hitman rank 1. De ce ati parasit ultima factiune?: Wipe. De ce doresti sa intri in Paramedics? (Minim 10 de cuvinte): Doarece vreau sa intru in aceasta factiune ca vreau sa-mi administrezi proprea mea munca in paramedic. Cate ore acorzi jocului pe zi? (Fara /sleep): 5-6 ore. Te afli pe BlackList-ul unei facţiuni? (specifică facţiunea): Nu. Dacă da, eşti de acord să plăteşti pentru a fi scos de pe acesta?: Nu. Esti capabil, in cazul in care va fi nevoie, sa lucrezi in echipa?: Da. Cu ce se ocupa un medic ? (Minim 15 cuvinte): Paramedic se ocupa cu oferirea heal-ului la playeri cu viata scazuta. Alte precizari?: Nu am
  18. Nickname: Criminalle Level: 10 Cate warn-uri ai in joc?: 0 Varsta reala: 14 Nick-uri anterioare/Conturi anterioare: Nu am. Ultima factiune si perioada de timp petrecuta acolo: Nu am fost. Motivul plecarii din ultima factiune: Nu am fost. Factiuni anterioare (si rank`urile detinute acolo): Nu am fost. Poza cu status: Aveti capacitatea de a lucra in echipa?: Da. Sunteti capabili sa respectati liderul si membrii de orice rank?: Da. Ai mai fost in F.B.I.?: Da, am mai fost. Daca ai mai fost in F.B.I., de ce ai plecat?: Nu am fost pe server-ul acesta. Esti capabil sa te exprimi corect gramatical?: Da. De ce iti doresti sa intri in FBI?: Deoarece vreau sa ajung la rank 5 si 100 days + . De ce credeti ca sunteti potrivit pentru FBI?: Nu sunt doar eu potrivit, tot playeri au o sansa pentru aceasta factiune. Ai avut, sau ai conflicte cu vreun membru actual F.B.I?: Nu. Cat timp petreceti cu SA-MP, fara AFK si intre ce intervale ?: 3-4 ore pentru ca sunt preocupat cu "Scoala". Cum te-ai descrie in realitate?: Ma numesc Jonut am 14 ani, locuiesc in Botiza sunt o persoana linistita nu injur, imi place forte mult sa invat si nu-mi place sa bag pretenii, imi place forate mult sa manac "Cipsuri" , sau cartofi prajiti.
  19. Cati ani ai si de unde esti?:Am 14 ani si sunt din Botiza. Care este numele tau real?:Ionut Brumar. Nickname pe server: Criminalle. Ce te-a facut sa alegi aceasta factiune (minim 10 cuvinte):Vreau sa intru in aceasta factiune pentru ca vreau sa am o functie de instructor si s-a dau license la playeri. Prin ce crezi ca te-ai remarcat pana acum pe acest server?: Prin faptul ca am helper. Cat ti-ai propus sa stai in aceasta factiune?:50 days. Descriere personala (minim 25 de cuvinte):Am 14 ani, locuiesc in Botiza sunt o persoana calma stiu sa gatesc s-a fac curat. Poza cu /stats: Ai fost vreodata banat? Daca da, precizeaza numarul si motivul acestora: Nu. Alte precizari:Nu.
  20. Nume pe server:(nume):Criminalle. Varsta:(in cifre):14. Poza stats[imgur.com]: Cat timp ai jucat pe serverul nostru: (in ore)45 de ore. Ai citit regulamentul?: Da. Folosesti Teamspeak:Da. Folosesti un cont de SA:MP cumparat?:Nu. De cat timp joci SA:MP?:(in ore/zile/luni/ani):De 2 ani. Daca ai avea puterea sa schimbi ceva legat de server ,ce ai schimba?:Nu asi schimba nimic, tot-ul vreau sa fie cum e acum.
  21. Acest topic este dedicat membrilor din News Reporters. AMENZI Nume Joc: De ce ai primit amenda?: Poza cu /fdeposit: Alte precizi?:
  22. News Reporter - Comenzi [/f] [/live] [/news] [/paper] [/deliver] [/papers] [/anrp] [/camera] [/startquestion]
  23. #Acceptat
  24. Aici testerii vor posta cine a trecut / picat testul. Model de postare: Nick-ul tau: Nick-ul celui trecut / picat: Data (xx.zz.nnnn): Trecut / Picat?: Alte precizari?: (!) Dacă aţi fost acceptaţi în facţiune aveţi la dispoziţie 24 de ore pentru a vă prezenta la sediul nostru (News Reporters) pentru a susţine testele. (!) Dovezile sunt obligatorii (!)