RoxiNcs

Members
  • Content count

    3
  • Donations

    0.00 EUR 
  • Joined

  • Last visited

  • Points

    475 [ Donate ]

About RoxiNcs

  • Rank
    Nou Venit

Profile Information

  • Locația
    Huși

Contact Methods

  • Nick SA:MP
    RoxiNCS
  • Nick CS 1.6
    hhhh
  • Yahoo
    hhhhh
  • Skype
    ghhhhh
  • Facebook
    hhhhhhh
  1. [RO] Lista amenzilor Parcare neregulamentară - amendă 50.000$ /pee în locuri publice - amendă 25.000$ Folosire noss - amendă 20.500$ + confiscarea licenței (doar dacă este în afara intervalului orar permis 20:00 și 24:00) Deținere de arme ilegale - amendă 30.000$ + confiscarea licenței ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- [EN] Fine's list illegal parking - /fine 50.000$ /pee in public - /fine 20.000$ using noss - /fine 20.500$ + raising license (only if the suspect uses in outside of legal program of 20:00 and 24:00 AM) illegal weapon possesion - /fine 30.000$ + raising weapons license
  2. Raport activitate L.S.P.D: Reguli si informatii Membrii factiunii LSPD au obligatia de a posta saptamanal un raport de activitate minim. Acesta trebuie afisat in fiecare Duminica pana la ora 20:00 si este esential pentru avansarea in functie. Cine nu respecta raportul minim de activitate si nu face minimul de cerinte, nu i se va contoriza saptamana respectiva pentru rank + va primi un avertisment verbal, iar in caz ca membrul nu va posta deloc va primi FW. Un membru LSPD va fi obligat sa aiba un minim de o licenta confiscata, sa participe la 3 blocaje, la 3 controale, la 3 arestari,etc. Pentru membrii cu rank 5 activitatea este optionala,la fel si cei cu rank 4. Nick: Rank: Poza cu /stats veche: Poza cu /stats noua: Confiscarea licentelor (minim 20 - poza): Participarea la controale (minim 10 - poze): Arestari sau participarea la arestari (minim 10 - poze): Misiuni la care ai participat (minim 5): Amenzi acordate(minim 20): In fiecare duminica ,T3hNoLoGy v-a verifica(eu). Si v-a controla totul.Multumesc PCT-RPG.
  3. Nickname pe server: T3hNoLoGy Varsta: 17 Ore jucate: Abia m-am reapucat de server,am o ora. De cat timp joci pe server: De la deschidere. #Tuppeu Varsta reala: 17 La ce departament vrei lider?: Los Santos Police Departament. Ce alte jocuri mai joc?: CSGO,DOTA,MTA,CS1.6,GTA V Ce vei face dupa terminarea liceului?: Doresc sa plec in Anglia ca si Bucatar Ospatar eventual IT Forumer. Cea mai mare realizare pe PCTecuci?: Inregistrarea cat si primul meu live pe acel server. Ce ai de gand sa faci diferit fata de alti lideri: Fiind lider ,voi fi mai bun cu toti membrii,voi darui premii ,evente playerilor. Voi ajuta pe scurt server-ul,voi fi un helper fara grad. De ce ai aplicat pentru functia de lider?: Doresc lider pe acest server deoarece eu de ceva timp doream sa administrez in ceva un server de SA:MP deoarece imi dedic mult timp RPG-ului,plus ca mi-ar placea sa fiu placut de lume si sa interactionez. Ce te deranjeaza cel mai mult la PCTecuci?: Sincer chiar nimic In ce factiune ai stat cel mai mult timp, si ce rank ai avut?: --- In ce factiune ai stat cel mai putin timp, si ce rank ai avut?: --- De ce crezi ca te vei descurca ca lider?: Cred ca ma voi descurca deoarece cam toate gradele mele pe server au fost de Helper / Admin / LSPD Leader si m-am descurcat prin comunicare. Link catre profilul pe panel: --- Ai fost banat vreodata? De ce?: Nu,nu am fost. Ce sanctiuni ai pana in momentul de fata? (ajail, mute, warn, ban): Nu am fost sancionat. Ce parere ai despre mafii? Cat ai stat cel mai mult timp intr-o mafie?: Dupa mine mafiile sunt cele mai caterinca factiuni posibile,au oameni extraordinari,cu simt de raspundere. Ce parere ai despre factiunile pasnice? Cat ai stat cel mai mult timp intr-o factiune pasnica?: Din punctul meu de vedere factiunile pasnice sunt foarte daruitoare fata de playeri cat si amuzanti membri. Ce parere ai despre departamente? Cat ai stat cel mai mult timp intr-un departament?: Departamentele dupa mine ,sunt locurile unde iti implici munca de echipa,colaborarea cat si seriozitatea fata de toti. Respect pentru toti cei din dept.