CosminTYT

Members
  • Content count

    9
  • Donations

    0.00 EUR 
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1
  • Points

    525 [ Donate ]

CosminTYT last won the day on September 22 2017

CosminTYT had the most liked content!

1 Follower

About CosminTYT

  • Rank
    User Skill +0

Profile Information

  • Locația
    Prahova

Contact Methods

  • Nick SA:MP
    Cosmin
  • Nick CS 1.6
    Nu am
  • Yahoo
    Nu am
  • Skype
    Nu am
  • Facebook
    Musat Cosmin
  1. Si cum crezi ca am fost lider ballas pe sv acum 2 zile ,atunci cum am fost ales si bun cu factiunea te tip mafie ?
  2. Contra,aceasi greseala de gramatica la titlu din nou.
  3. Nickname pe server: Cosmin Varsta:11 ani. Ore jucate: 57 De cat timp joci pe server: 13.09.2017 Varsta reala:11 ani. La ce factiune pasnica vrei lider?:Tow Truck Company. Ce alte jocuri mai joc?:Asphalt 8,Roblox,Minecraft(Windows 10 edition). Ce vei face dupa terminarea liceului?:Voi incepe un server de samp de tip RPG. Cea mai mare realizare pe PCTecuci?: Sa am 2 Hotringuri 2x amandoua. Ce ai de gand sa faci diferit fata de alti lideri: Cam nimic diferit,ce face un lider in general cum ar fi / ex:serios,intelegator cu membri,sa nu fie rau,sa organizeze factiunea etc... De ce ai aplicat pentru functia de lider?:Deoarece vreau sa incerc de a fi lider la orce factiune depe servar. Ce te deranjeaza cel mai mult la PCTecuci?: Nimic. In ce factiune ai stat cel mai mult timp, si ce rank ai avut?:12 zile in ballas ca lider. In ce factiune ai stat cel mai putin timp, si ce rank ai avut?:Paramedic 2 zile. De ce crezi ca te vei descurca ca lider?: Deoarece ma cred destul de serios si de activ pentru aceasta functie. Link catre profilul pe panel:Nu este facut tot panelul,inca se lucreaza la el. Ai fost banat vreodata? De ce?: Nu,nu am fost niciodata banat. Ce sanctiuni ai pana in momentul de fata? (ajail, mute, warn, ban):Niciuna deocamdata. Ce parere ai despre mafii? Cat ai stat cel mai mult timp intr-o mafie?:O parere foarte buna deoarece imi place sa dau waruri si sa ma bat cu alti mafioti,si am stat cel mai mult 12 zile. Ce parere ai despre factiunile pasnice? Cat ai stat cel mai mult timp intr-o factiune pasnica?:O parere buna deoarece factiunile pasnice au cele mai usoare raporturi de facut,si am stat cel mai mult 2 zile,stiu putin. Ce parere ai despre departamente? Cat ai stat cel mai mult timp intr-un departament?:Sincer sa fiu,nu prea imi plac departamentele.
  4. Nu conteaza varsta ,ca am avut si pe alte servere cel mai mult helper 2,si helper in total de 4 ori si tu zici prea fraged?,dar infine daca ai zis nu ,nu
  5. Astept raspunsul lui Mihai,nu conteaza varsta ,si cat de activ esti la nr-uri + Nu tu te ocupi FrozeN cu aplicatii helperi,si Mihai.
  6. Nume pe server:(Cosmin) Varsta:(11 ani) Poza stats[imgur.com]: Cat timp ai jucat pe serverul nostru: (47 de ore) Ai citit regulamentul?: DA/NU:Da Folosesti Teamspeak:DA/NU:Nu Folosesti un cont de SA:MP cumparat?:DA/NU:Nu De cat timp joci SA:MP?:(in ore/zile/luni/ani): 1 an si 4 luni si 19 zile,si da am retinut Daca ai avea puterea sa schimbi ceva legat de server ,ce ai schimba?:Sa nu mai aiba nimeni voie cu hackuri pe servar.
  7. Nickname pe server: Cosmin Ore jucate: 12 De cat timp joci pe server: De 3 zile Varsta reala:11 ani Ce alte jocuri mai joc?:Minecraft,Roblox,Asphalt 8 Ce vei face dupa terminarea liceului?:De a incepe o comunitate pe sa-mp Cea mai mare realizare pe PCTecuci?: Sa am 54 Premium points Ce ai de gand sa faci diferit fata de alti lideri: Cam nimic diferit,ce face un lider cel mai mult cum ar fi:organizarea membrilor,fara limbaj vulgar pe /f etc... De ce ai aplicat pentru functia de lider?:Deoarece vreau sa incerc pentru prima data cum este sa fi lider la o mafie. Ce te deranjeaza cel mai mult la PCTecuci?: nimic. In ce factiune ai stat cel mai mult timp, si ce rank ai avut?:In factiunea Los Aztecas,74 de zile. In ce factiune ai stat cel mai putin timp, si ce rank ai avut?:In factiunea F.B.I,32 de zile. De ce crezi ca te vei descurca ca lider?: Deoarece cred in mine ca pot face acest lucru daca citesc regulamentul foarte bine si foarte mult. Link catre profilul pe panel:- Ai fost banat vreodata? De ce?: Nu. Ce sanctiuni ai pana in momentul de fata? (ajail, mute, warn, ban):Niciuna. Ce parere ai despre mafii? Cat ai stat cel mai mult timp intr-o mafie?:Am o parere buna,imi plac foarte mult deoarece pot cucerii teritorii,si cel mai mult am stat 49 de zile. Ce parere ai despre factiunile pasnice? Cat ai stat cel mai mult timp intr-o factiune pasnica?:Imi plac deoarece sunt mai usoare si poti coopera cu leilalti mai bine,si am stat cel mai mult 67 de zile Ce parere ai despre departamente? Cat ai stat cel mai mult timp intr-un departament?:Am o parere foarte buna,deoarece poti aresta playerii si dupa daca vreau sa le dai free si poti castiga bani din acest lucru mereu,si cel mai mult am stat 41 de zile.
  8. NICKNAME:Cosmin LEVEL:4 POZA STAT: DE CE VREI SA INTRI IN GROVE STREET SI NU IN ALTA?: Deoarece mi s-a parut mai usor in Grove Street si nu in alta factiune,si deoarece imi plac warurile,sunt activ cam 5-6 ore pe zi. CATI ANI AI?:11 CUM TE CHEAMA?:Cosmin
  9. Nume:Cosmin Varsta:11 Cat timp petreci zilnic pe SA:MP:5-6 ore Cat vrei sa stai in aceasta factiune?:Cat se poate. De ce doresti sa intrii in Taxi LS?: Doresc sa intru in Taxi LS deoarece doresc sa imi fac cati mai multi prieteni si sa socializand cu ei prin munca oferita Factiunii!.Dar in primul rand as intra in aceasta factiune deoarce doresc sa ajut cat mai multi playeri care doresc sa fie transportati la o locatie anume intr-un mod cat mai sigur si rapid,comportandu-ma cat mai civilizat,si vorbind foarte frumos si civilizat cu clienti Taxi LS Esti constient ca vei fi testat din regulamentul factiunii?:Da Esti constient ca daca strezezi liderul/co-liderul vei fii respins automat?:Da sunt. Cum te-ai descrie in minim 20 de cuvinte si maxim 50 de cuvinte?: Ma numesc Cosmin , am 11 ani si locuiesc in Prahova, un sat mic dar frumos. Hobby-urile mele sunt IT-ul, Fotbalul si diferite activitati care te atrag. Cand nu sunt la calculator practic diferite sporturi cum ar fi: Basket, Tenis, curse de alergat etc. Personal m-as descrie o persoana matura la varsta mea, cu cei 7 ani de acasa si cu bunul simt. Prietenii ma descriu o persoana glumeata, prietenoasa si ma cred o persoana 'povestitoare' spunand diferite povesti. Calitatile mele sunt ca pot lucra in echipa, pot sa tin un discurs bun in fata grupului/echipei din care fac parte. Defectele mele sunt ca mai sunt plictisitor cateodata in unele momente si ma enervez cateodata repede. Aceasta a fost descrierea despre mine.