AdrianOfficial

Members
  • Content count

    6
  • Donations

    0.00 EUR 
  • Joined

  • Last visited

  • Points

    500 [ Donate ]

About AdrianOfficial

  • Rank
    User Skill +0

Profile Information

  • Locația
    .

Contact Methods

  • Nick SA:MP
    AdrianOficial
  • Nick CS 1.6
    .
  • Yahoo
    .
  • Skype
    .
  • Facebook
    .
  1. Nume pe server: AdrianOficial Varsta: 15 Poza stats[imgur.com]: Cat timp ai jucat pe serverul nostru: 19 (se poate observa în screen) Ai citit regulamentul?: Nu este scris deocamdată Folosesti Teamspeak: Nu. Folosesti un cont de SA:MP cumparat?: Nu De cat timp joci SA:MP?: Aproximativ 4 ani Daca ai avea puterea sa schimbi ceva legat de server ,ce ai schimba?: Nimic. E frumos așa cum e și e păcat să fie stricat
  2. Dacă vrei să aplici lasă un Reply cu detaliile de mai jos : Nickname(pe server) : Level deținut: Ai mai avut altă facțiune?(Dacă da de ce ai părăsit): Ai avut vreodată o sacțiune pe acest server? (dacă da spune motivul): De ce îți dorești să intrii în NG: Ești dispus să lucrezi în echipă?: O poză cu statusul tău(/stats) :
  3. SerKan mi-a spus că nu am nevoie de ore deocamdată Aștept și răspunsul celorlalți.
  4. Nickname: AdrianOficial Level: 3 Cate warn-uri ai in joc?: Nu am Varsta reala: 15 Nick-uri anterioare/Conturi anterioare: Nu am (Am un frate care joacă pe contul Lolsty) Ultima factiune si perioada de timp petrecuta acolo: De pe alte servere a fost FBI. Motivul plecarii din ultima factiune: Nu am. Factiuni anterioare (si rank`urile detinute acolo): Pe alte servere am avut r7 (leader) iar pe PCTecuci nu am. Poza cu status: Aveti capacitatea de a lucra in echipa?: Desigur Sunteti capabili sa respectati liderul si membrii de orice rank?: Desigur Ai mai fost in F.B.I.? : Pe alte servere da , Aici nu Daca ai mai fost in F.B.I., de ce ai plecat?: . Esti capabil sa te exprimi corect gramatical?: Da. De ce iti doresti sa intri in FBI?: Îmi place această facțiune.Și doresc să ajut facțiunea cu ce pot De ce credeti ca sunteti potrivit pentru FBI?: FBI este facțiunea mea de suflet.În ea voi aplica tot timpul. Ai avut, sau ai conflicte cu vreun membru actual F.B.I?: Nu Cat timp petreceti cu SA-MP, fara AFK si intre ce intervale ?: Stau 2-3 ore zilnic sau chiar mai mult. Cum te-ai descrie in realitate?: Mă numesc Adrian si am 15 ani. Locuiesc în Constanța. Sunt o fire prietenoasa, de treaba ajutandu-mi colegii si prietenii cu tot ce-mi sta in putinta.Sunt la liceul bănescu din Mangalia.Studiez Mate-Info. Sunt un baiat serios, responsabil si descurcaret. Sunt destul de sociabil, dar uneori, prefer sa raman singur si sa ascult muzica, decat sa ascult minciunele oamenilor.Cum am mai spus, imi place foarte mult muzica, genurile pe care le ascult zilnic sunt: Dubstep, Trance, Trap insa cel mai mult imi place muzica Rap. De asemenea imi petrec o buna parte din timp in SAMP. Ii respect pe toti cei din jur, indeferent cum sunt acestea.Incerc sa ii ajut pe cei care au nevoie, sa le ofer un sprijin moral si spiritual, caci oricine din noi ar putea fi in locul acelor persoane. Nu resping pe cei din jurul meu, chiar daca acestea sunt din alta tara, alta nationalitate, au alta culoare a pielii sau chiar sunt bolnavi grav.
  5. EDIT : Îmi pare rău.Mda neatenția. De cat timp joci SA:MP?: În fiecare zii maxim 2,3 ore (uneori mai mult) Reformulez: joc de 5 ani. (am citit cât joci Sa:Mp)
  6. Nume pe server:AdrianOficial Varsta:15 Poza stats[imgur.com]: Cat timp ai jucat pe serverul nostru: Am intrat acum 20 de minute (am întrebat pe /report și s-a spus că pot fără ore să aplic) Ai citit regulamentul?: Din câte am văzut Regulamentul nu este încă postat Folosesti Teamspeak: Nu Folosesti un cont de SA:MP cumparat?: Nu De cat timp joci SA:MP?: În fiecare zii maxim 2,3 ore (uneori mai mult) Daca ai avea puterea sa schimbi ceva legat de server ,ce ai schimba?: Aș fixa systemul la /n Am și eu experiențe în pawno