DanN

Advanced Members
  • Content count

    20
  • Donations

    0.00 EUR 
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1
  • Points

    520 [ Donate ]

Everything posted by DanN

  1. https://t.me/pump_upp

  2. https://antibiotiqueaugmentin.com/

  3. https://antibiotiqueaugmentin.com/

  4. 73
  5. Bravo "Scriptere" Imi place de tine pui addons lu deroid si te joci Remake a lu nubo wtf? Recomand stergerea topicului pentru ca incalca drepturile de autor.
  6. Salut
  7. Tema arata bine si e foarte ok dar nu ar strica ceva modificari sau updaturi la ea ca parca e prea mult indungi.. (sori de reclama) Eu votez ca tema sa isi schimbe unpic aspectul pe partea de culoare ceva mai viu si pe partea de sus si etc..
  8. Nick: DanN Skype: catalin.cata311 (nu mai folosesc) SteamID: https://steamcommunity.com/id/dann99/ Varsta: 18 Oras / Localitate: Resita / Caras-Severin Hobby: Programare dar mai joc si uneori basket O poza cu tine: - De unde ai auzit de noi: Stiam de mult Iti place comunitatea?: Merge
  9. 62
  10. Nick pe server: DanNKL90 Nume real: Cozma Catalin Daniel Varsta: 17 De ce doresti sa te alaturi Agentiei?: Pentru-ca imi place si sper sa intru O scurta descriere despre tine: Mă numesc Cozma Catalin Daniel si am 17 ani. Locuiesc în Resita. Sunt o fire prietenoasa, de treaba ajutandu-mi colegii si prietenii cu tot ce-mi sta in putinta. Esti constient ca daca stresezi liderul/co-liderul iti vor scadea sansele?: Da Level: 13 Poza cu /stats: https://imgur.com/a/guZa8 Alte precizari?: pwp
  11. Destul de fraged la varsta,sa vedem cu te vei descurca la teste De la mine ai un
  12. Asta pot seta tu din addons la pluginu de gag.. nu mai stiu exact fisiereul. Adica poti seta niste cuvinte ca atunci cand playerul scrie in chat sa primeasca gag automat ex: Connect pe 192.... si pui pe cuvantul 192 de exemplu si va primi gag Daca nu te descurci cauta un tutorial pe net. Nu iti recomand acel anti-reclama pentru ca modifica setraile clientului si poate baga redirecte.
  13. Nickname: DanNKL90 Nickname-ul celui care ti-a acordat amenda: []CRiMiNAL[] Motivul: Limbaj vulgar pe chat-ul factiuni Data în care ați primit amenda: 19.09.2017 Dovada cum ca ati platit amenda: Alte precizari: Amenda:
  14. NICKNAME: DanNKL90 POZA STAT: CUM TE CHEAMA: Cozma Catalin Daniel DE CE VREI SA INTRI IN S.I SI NU IN ALTA: Pentru ca imi place sa invat lumea. CUM TE-AI DESCRIE IN 30 DE CUVINTE: Mă numesc Cozma Catalin Daniel si am 17 ani. Locuiesc în Resita. Sunt o fire prietenoasa, de treaba ajutandu-mi colegii si prietenii cu tot ce-mi sta in putinta.
  15. Nickname: DanNKL90 Level: 8 Cate warn-uri ai in joc?: 0/3 Varsta reala: 17 Nick-uri anterioare/Conturi anterioare: DanN Ultima factiune si perioada de timp petrecuta acolo: Grove Street , 1 saptamana Motivul plecarii din ultima factiune: Inactivitate Factiuni anterioare (si rank`urile detinute acolo): Grove Street , rank 4 Poza cu status: Aveti capacitatea de a lucra in echipa?: Bineinteles. Sunteti capabili sa respectati liderul si membrii de orice rank?: Desigur Ai mai fost in F.B.I: Nu Daca ai mai fost in F.B.I., de ce ai plecat?: Nu am mai fost. Esti capabil sa te exprimi corect gramatical?: Mai am uneori gresli cand ma grabesc dar in rest nu prea De ce iti doresti sa intri in FBI?: Îmi place această facțiune.Și doresc să ajut facțiunea cu ce pot De ce credeti ca sunteti potrivit pentru FBI?: Nu am mai fost niciodata si as dori sa vad cum este. Ai avut, sau ai conflicte cu vreun membru actual F.B.I?: Nu Cat timp petreceti cu SA-MP, fara AFK si intre ce intervale ?: 6-8 ore Cum te-ai descrie in realitate?: Mă numesc Cozma Catalin Daniel si am 17 ani. Locuiesc în Resita. Sunt o fire prietenoasa, de treaba ajutandu-mi colegii si prietenii cu tot ce-mi sta in putinta.
  16. Din poza ta de la stats scrie ca ai 0 ore. La cerere iti trebuie minim 3 ore pentru a fi acceptat Contra,maresteti activitatea si poate o sa fi acceptat
  17. Nume pe server: DanNKL90 Varsta: 17 Poza stats: Cat timp ai jucat pe serverul nostru: 11 Ai citit regulamentul?: Da Folosesti Teamspeak: Da Folosesti un cont de SA:MP cumparat?: momentan nu De cat timp joci SA:MP?: joc de 6 luni Daca ai avea puterea sa schimbi ceva legat de server ,ce ai schimba?: nu prea am ce schimba.