Trifoi

Members
  • Content count

    7
  • Donations

    0.00 EUR 
  • Joined

  • Last visited

  • Points

    505 [ Donate ]

About Trifoi

  • Rank
    User Skill +0

Profile Information

  • Locația
    Maramures

Contact Methods

  • Nick SA:MP
    nss
  • Nick CS 1.6
    sf
  • Yahoo
    fs
  • Skype
    f
  • Facebook
    ssf
  1. Nickname:MaRiJoAnA. Level:6. Varsta reala:11. Ultima factiune si perioada de timp petrecuta acolo:Nu am avut. Motivul plecarii din ultima factiune:Nu am avut. Poza cu status:https://imgur.com/a/6V4I2 Sunteti pregatiti sa lucrati in echipa?:Da. Sunteti pregatiti sa respecti pe colegii cu rank mai mare decat al tau?:Da. Ai mai fost in F.B.I?:Nu. Esti capabil sa te exprimi corect gramatical?:Da. De ce iti doresti sa intri in F.B.I ?:Vrea sa intru in F.B.I ca vreau sa omor playery si sa ajut playery de la mine din factiune. De ce credeti ca sunteti potrivit pentru F.B.I?:Suntem potriviti pentru ca suntem capabili pentru ca stim. Sunteti pregatiti sa fiti activi in factiune? Dupa 4 zile de inactivitate in factiune puteti fi DEMISI!:Nu. Cum te-ai descrie in realitate?Sunt cuminte si ma numesc Trifoi Vasile si locuiesc in Botiza.
  2. Nickname(pe server) :Fan_Keed. Level deținut: 11. Ai mai avut altă facțiune?(Dacă da de ce ai părăsit):Daa am avut Taxi. Ai avut vreodată o sacțiune pe acest server? (dacă da spune motivul):Nu. De ce îți dorești să intrii în NG:Vreau sa aplic ca vreau sa erestez playeri. Ești dispus să lucrezi în echipă?:Da. O poză cu statusul tău(/stats) :https://imgur.com/a/PNKQp.
  3. Pro
  4. Nick pe server:Fan_Keed. Nume real:Trifofi Vasile. Varsta:11 De ce doresti sa te alaturi Agentiei?:Pentru ca imi place sa fac contract pe playery. O scurta descriere despre tine:Am 11 ani ma numesc Trifoi Vasile. Esti constient ca daca stresezi liderul/co-liderul iti vor scadea sansele?:Da. Level:9. Poza cu /stats:https://imgur.com/a/xoWO7. Alte precizari?:Nu.
  5. Cati ani ai si de unde esti?:Am 11 ani si locuiesc in Botiza. Care este numele tau real?:Trifoi Vasile. Nickname pe server:Fan_Keed Ce te-a facut sa alegi aceasta factiune (minim 10 cuvinte):Am ales factiunea aceasta pentru ca vreau sa dau licenta la playeri. Prin ce crezi ca te-ai remarcat pana acum pe acest server?:Am fost in factiunea NEWS REPORTER si am dat NEWS si mai vazut playeri. Cat ti-ai propus sa stai in aceasta factiune?:25 Days. Descriere personala (minim 25 de cuvinte):Eu am 11 ani si stiu sa fac curat sunt cuminte. Poza cu /stats: Ai fost vreodata banat? Daca da, precizeaza numarul si motivul acestora:Nu. Alte precizari:Nu.
  6. Nume Joc:Fan_Keed De ce ai primit amenda?:Pentru ca am uitat sa pun la sfarsit . Poza cu /fdeposit: Alte precizi?: -
  7. DE CE AI APLICAT IN NEWS REPORTER?:Ca e frumoasa. AI TENDINȚE CU CINEVA DIN NEWS REPORTER?:Nu. CU CE SE OCUPA NEWS REPORTER?:NEWS se ocupa cu NEWS. Cați ani ai?:11. Cum te cheama?:TrifoiVasile. Unde locuiesti?:In Botiza. Descrie-te in 20 de cuvinte:Imi place sa joc samp cu prieteni sunt de multe jocuri. Alte precizi?:Nu.