cristian40

Members
  • Content count

    3
  • Donations

    0.00 EUR 
  • Joined

  • Last visited

  • Points

    460 [ Donate ]

About cristian40

  • Rank
    Nou Venit

Profile Information

  • Locația
    Cluj

Contact Methods

  • Nick SA:MP
    cristian400
  • Yahoo
    andreiapostol541@yahoo.com
  • Facebook
    cristian400_mocanu@yahoo.com
  1. Nickname(pe server) :cristian400 Level deținut: 5 Ai mai avut altă facțiune?(Dacă da de ce ai părăsit):Nu am mai avut alta factiune. Ai avut vreodată o sacțiune pe acest server? (dacă da spune motivul):Nu nu am avut o sanctiune. De ce îți dorești să intrii în NG:Deoarece este un departament care ma exprima pe mine si chiar cred ca mi-sar potrivi. Ești dispus să lucrezi în echipă?:Da. O poză cu statusul tău(/stats) :Nu am stiut de unde sa i-au poza.
  2. Nick samp : cristian400 Varsta Reala : 18 ani. Level : 5 Factiunea dorita : LSPD De ce vreti sa fiti Lider la aceasta Factiune ? : Deoarece este una dintre cele mai importante factiunii de pe acest server. Vreau sa va demonstrez ca stiu sa o conduc ca atare. Ce aveti de gand sa faceti cu aceasta Factiune ? : Sa o conduc bine, sa am membri seriosi in ea si sa raman lider la ea. Ati mai fost vreodata Lider ? : Da. La ce factiuni ati mai fost lider ? : FBI. Ati mai fost vreodata lider la factiunea asta ? : Da, pe alte servere. Sunteti de acord sa stati minim 2 saptamani in aceasta factiune? : Desigur. O scurta descriere in minim 2 randuri a caracterului vostru : Sunt un baiat simplu, linistit, tolerant, comunicativ, respectous si sincer. Imi place munca in echipa, imi place sa ajut pe cei din jur si sa ma distrez alaturi de prieteni.
  3. Nickname: cristian400 Level: Am level 5 De cand joci SA-MP: Eu joc de pe data de 27 August 2016. Cate warn-uri ai in joc si pe motive?: 0/3 warn's Varsta reala: 16 ani Sex (masculin / feminin): Masculin Nick-uri anterioare: Nu am mai jucat pe acest server Cine este liderul acestei factiuni? Aceasta factiune nu are lider. Ultima factiune si perioada de timp petrecuta aici: Nu am mai fost in nicio factiune. Motivul plecarii din ultima factiune: Nu am mai fost in nicio factiune. Factiuni anterioare (si rank`urile detinute acolo): Nu am mai fost in nicio factiune. Te aflii pe BlackList-ul vreunei factiuni?(minciunile vor fi sanctionate cu 60/60 FP): Nu ma aflu pe BL la nicio factiune. Daca vei fi acceptat esti de acord sa-ti achiti acel BlackList in maxim 5 zile?: Sunt de acord. Skill la detective(/skill 1): Da. Poza cu status;licente si timp(/stats /licenses /time: Nu pot sa pun poza,nu am program Aveti capacitatea de a lucra in echipa?: Da,am capacitatea de a lucra in echipa. Sunteti capabili sa respectati liderul si membrii de orice rank?: Credeti ca un sfat este tot timpul binevenit?: Da,sfatul este un bun ajutor. Esti activ pe forum?: Sunt activ pe forum foarte mult,mai ales si pe joc. Ai mai fost in F.B.I.? Nu am mai fost in F.B.I Daca ai mai fost in F.B.I., de ce ai plecat?: Nu am mai fost in F.B.I Esti capabil sa te exprimi corect gramatical?: Da,sunt. De ce iti doresti sa intri in FBI?: Pentru ca este o factiune capabila,activa si pregatita pentru orice. De ce credeti ca sunteti potrivit pentru FBI?: Sunt potrivit pentru ca am experienta de 2 ani in departamente Pe o scara de la 1 la 10 ce nota ti-ai acorda pentru cunostintele tale de Limba Engleza?: Imi ofer nota 9,5 pentru ca sunt un bun englez dar ma pricep si la romana , si eu cred ca sunt foarte bun la limba engleza. Cat timp petreceti cu SA-MP, fara AFK?: 6/5 ore /days Cum te-ai descrie in realitate?: Un tip amabil cu simtul humorului ,prietenos , nu sunt un tip fara zambet pe buze,nervos cand sunt momentele sa reactionez... Bafta tututor !