NEGATiWE

Members
  • Content count

    9
  • Donations

    0.00 EUR 
  • Joined

  • Last visited

  • Points

    480 [ Donate ]

About NEGATiWE

  • Rank
    User Skill +0

Profile Information

  • Locația
    Tecuci

Contact Methods

  • Nick SA:MP
    ARS.Cross
  • Nick CS 1.6
    -
  • Yahoo
    -
  • Skype
    -
  • Facebook
    -
  1. Nickname pe server: ARS.Cross. Varsta:15 ani. Ore jucate: 1 ora jucata. De cat timp joci pe server: De astazi. Varsta reala:15 ani. La ce departament vrei lider?:National Guard. Ce alte jocuri mai joc?:Euro Truck Simulator 2. Ce vei face dupa terminarea liceului?:Facultatea. Cea mai mare realizare pe PCTecuci?: Sa am $50,000,000. Ce ai de gand sa faci diferit fata de alti lideri: Sa fiu activ si sa am grija de aceasta factiune. De ce ai aplicat pentru functia de lider?:Pentru ca am mai fost lider la aceasta factiune si pe alte servere si pentru sa fac cea mai frumoasa factiune. Ce te deranjeaza cel mai mult la PCTecuci?: Nimic. In ce factiune ai stat cel mai mult timp, si ce rank ai avut?:Nu am mai facut parte dintr-o factiune. In ce factiune ai stat cel mai putin timp, si ce rank ai avut?:Nu am mai facut parte dintr-o factiune. De ce crezi ca te vei descurca ca lider?: Pentru ca am mai fost lider si am experienta. Link catre profilul pe panel:https://panel.pctecuci.ro/profile/ARS.Cross Ai fost banat vreodata? De ce?: Nu, nu am fost banat vreodata. Ce sanctiuni ai pana in momentul de fata? (ajail, mute, warn, ban):Nu am nicio sanctiune. Ce parere ai despre mafii? Cat ai stat cel mai mult timp intr-o mafie?:Nu am fost in mafii, dar am o parere buna. Ce parere ai despre factiunile pasnice? Cat ai stat cel mai mult timp intr-o factiune pasnica?:Am fost doar in Paramedic, am o parere buna. Ce parere ai despre departamente? Cat ai stat cel mai mult timp intr-un departament?:Sunt cele mai bune factiuni de pe server, am o parere foarte buna.
  2. Nickname pe server: ARS.Cross. Varsta:15 ani. Ore jucate: 1 ora jucata. De cat timp joci pe server: De astazi. Varsta reala:15 ani. La ce departament vrei lider?:National Guard. Ce alte jocuri mai joc?:Euro Truck Simulator 2. Ce vei face dupa terminarea liceului?:Facultatea. Cea mai mare realizare pe PCTecuci?: Sa am $50,000,000. Ce ai de gand sa faci diferit fata de alti lideri: Sa fiu activ si sa am grija de aceasta factiune. De ce ai aplicat pentru functia de lider?:Pentru ca am mai fost lider la aceasta factiune si pe alte servere si pentru sa fac cea mai frumoasa factiune. Ce te deranjeaza cel mai mult la PCTecuci?: Nimic. In ce factiune ai stat cel mai mult timp, si ce rank ai avut?:Nu am mai facut parte dintr-o factiune. In ce factiune ai stat cel mai putin timp, si ce rank ai avut?:Nu am mai facut parte dintr-o factiune. De ce crezi ca te vei descurca ca lider?: Pentru ca am mai fost lider si am experienta. Link catre profilul pe panel:Nu merge panel-ul. Ai fost banat vreodata? De ce?: Nu, nu am fost banat vreodata. Ce sanctiuni ai pana in momentul de fata? (ajail, mute, warn, ban):Nu am nicio sanctiune. Ce parere ai despre mafii? Cat ai stat cel mai mult timp intr-o mafie?:Nu am fost in mafii, dar am o parere buna. Ce parere ai despre factiunile pasnice? Cat ai stat cel mai mult timp intr-o factiune pasnica?:Am fost doar in Paramedic, am o parere buna. Ce parere ai despre departamente? Cat ai stat cel mai mult timp intr-un departament?:Sunt cele mai bune factiuni de pe server, am o parere foarte buna.
  3. Nickname pe server: ARS.Cross. Varsta:15 ani. Ore jucate: 1 ora jucata. De cat timp joci pe server: De astazi. Varsta reala:15 ani. La ce departament vrei lider?:National Guard. Ce alte jocuri mai joc?:Euro Truck Simulator 2. Ce vei face dupa terminarea liceului?:Facultatea. Cea mai mare realizare pe PCTecuci?: Sa am $50,000,000. Ce ai de gand sa faci diferit fata de alti lideri: Sa fiu activ si sa am grija de aceasta factiune. De ce ai aplicat pentru functia de lider?:Pentru ca am mai fost lider la aceasta factiune si pe alte servere si pentru sa fac cea mai frumoasa factiune. Ce te deranjeaza cel mai mult la PCTecuci?: Nimic. In ce factiune ai stat cel mai mult timp, si ce rank ai avut?:Nu am mai facut parte dintr-o factiune. In ce factiune ai stat cel mai putin timp, si ce rank ai avut?:Nu am mai facut parte dintr-o factiune. De ce crezi ca te vei descurca ca lider?: Pentru ca am mai fost lider si am experienta. Link catre profilul pe panel:Nu merge panel-ul. Ai fost banat vreodata? De ce?: Nu, nu am fost banat vreodata. Ce sanctiuni ai pana in momentul de fata? (ajail, mute, warn, ban):Nu am nicio sanctiune. Ce parere ai despre mafii? Cat ai stat cel mai mult timp intr-o mafie?:Nu am fost in mafii, dar am o parere buna. Ce parere ai despre factiunile pasnice? Cat ai stat cel mai mult timp intr-o factiune pasnica?:Am fost doar in Paramedic, am o parere buna. Ce parere ai despre departamente? Cat ai stat cel mai mult timp intr-un departament?:Sunt cele mai bune factiuni de pe server, am o parere foarte buna.
  4. Nickname pe server: ARS.Cross. Varsta:15 ani. Ore jucate: 1 ora jucata. De cat timp joci pe server: De astazi. Varsta reala:15 ani. La ce departament vrei lider?:National Guard. Ce alte jocuri mai joc?:Euro Truck Simulator 2. Ce vei face dupa terminarea liceului?:Facultatea. Cea mai mare realizare pe PCTecuci?: Sa am $50,000,000. Ce ai de gand sa faci diferit fata de alti lideri: Sa fiu activ si sa am grija de aceasta factiune. De ce ai aplicat pentru functia de lider?:Pentru ca am mai fost lider la aceasta factiune si pe alte servere si pentru sa fac cea mai frumoasa factiune. Ce te deranjeaza cel mai mult la PCTecuci?: Nimic. In ce factiune ai stat cel mai mult timp, si ce rank ai avut?:Nu am mai facut parte dintr-o factiune. In ce factiune ai stat cel mai putin timp, si ce rank ai avut?:Nu am mai facut parte dintr-o factiune. De ce crezi ca te vei descurca ca lider?: Pentru ca am mai fost lider si am experienta. Link catre profilul pe panel:Nu merge panel-ul. Ai fost banat vreodata? De ce?: Nu, nu am fost banat vreodata. Ce sanctiuni ai pana in momentul de fata? (ajail, mute, warn, ban):Nu am nicio sanctiune. Ce parere ai despre mafii? Cat ai stat cel mai mult timp intr-o mafie?:Nu am fost in mafii, dar am o parere buna. Ce parere ai despre factiunile pasnice? Cat ai stat cel mai mult timp intr-o factiune pasnica?:Am fost doar in Paramedic, am o parere buna. Ce parere ai despre departamente? Cat ai stat cel mai mult timp intr-un departament?:Sunt cele mai bune factiuni de pe server, am o parere foarte buna.
  5. Nickname pe server: ARS.Cross. Varsta:15 ani. Ore jucate: 1 ora jucata. De cat timp joci pe server: De astazi. Varsta reala:15 ani. La ce departament vrei lider?:National Guard. Ce alte jocuri mai joc?:Euro Truck Simulator 2. Ce vei face dupa terminarea liceului?:Facultatea. Cea mai mare realizare pe PCTecuci?: Sa am $50,000,000. Ce ai de gand sa faci diferit fata de alti lideri: Sa fiu activ si sa am grija de aceasta factiune. De ce ai aplicat pentru functia de lider?:Pentru ca am mai fost lider la aceasta factiune si pe alte servere si pentru sa fac cea mai frumoasa factiune. Ce te deranjeaza cel mai mult la PCTecuci?: Nimic. In ce factiune ai stat cel mai mult timp, si ce rank ai avut?:Nu am mai facut parte dintr-o factiune. In ce factiune ai stat cel mai putin timp, si ce rank ai avut?:Nu am mai facut parte dintr-o factiune. De ce crezi ca te vei descurca ca lider?: Pentru ca am mai fost lider si am experienta. Link catre profilul pe panel:Nu merge panel-ul. Ai fost banat vreodata? De ce?: Nu, nu am fost banat vreodata. Ce sanctiuni ai pana in momentul de fata? (ajail, mute, warn, ban):Nu am nicio sanctiune. Ce parere ai despre mafii? Cat ai stat cel mai mult timp intr-o mafie?:Nu am fost in mafii, dar am o parere buna. Ce parere ai despre factiunile pasnice? Cat ai stat cel mai mult timp intr-o factiune pasnica?:Am fost doar in Paramedic, am o parere buna. Ce parere ai despre departamente? Cat ai stat cel mai mult timp intr-un departament?:Sunt cele mai bune factiuni de pe server, am o parere foarte buna.
  6. Nickname pe server: ARS.Cross. Varsta:15 ani. Ore jucate: 1 ora jucata. De cat timp joci pe server: De astazi. Varsta reala:15 ani. La ce departament vrei lider?:National Guard. Ce alte jocuri mai joc?:Euro Truck Simulator 2. Ce vei face dupa terminarea liceului?:Facultatea. Cea mai mare realizare pe PCTecuci?: Sa am $50,000,000. Ce ai de gand sa faci diferit fata de alti lideri: Sa fiu activ si sa am grija de aceasta factiune. De ce ai aplicat pentru functia de lider?:Pentru ca am mai fost lider la aceasta factiune si pe alte servere si pentru sa fac cea mai frumoasa factiune. Ce te deranjeaza cel mai mult la PCTecuci?: Nimic. In ce factiune ai stat cel mai mult timp, si ce rank ai avut?:Nu am mai facut parte dintr-o factiune. In ce factiune ai stat cel mai putin timp, si ce rank ai avut?:Nu am mai facut parte dintr-o factiune. De ce crezi ca te vei descurca ca lider?: Pentru ca am mai fost lider si am experienta. Link catre profilul pe panel:Nu merge panel-ul. Ai fost banat vreodata? De ce?: Nu, nu am fost banat vreodata. Ce sanctiuni ai pana in momentul de fata? (ajail, mute, warn, ban):Nu am nicio sanctiune. Ce parere ai despre mafii? Cat ai stat cel mai mult timp intr-o mafie?:Nu am fost in mafii, dar am o parere buna. Ce parere ai despre factiunile pasnice? Cat ai stat cel mai mult timp intr-o factiune pasnica?:Am fost doar in Paramedic, am o parere buna. Ce parere ai despre departamente? Cat ai stat cel mai mult timp intr-un departament?:Sunt cele mai bune factiuni de pe server, am o parere foarte buna.
  7. Nickname pe server: ARS.Cross. Varsta:15 ani. Ore jucate: 1 ora jucata. De cat timp joci pe server: De astazi. Varsta reala:15 ani. La ce departament vrei lider?:National Guard. Ce alte jocuri mai joc?:Euro Truck Simulator 2. Ce vei face dupa terminarea liceului?:Facultatea. Cea mai mare realizare pe PCTecuci?: Sa am $50,000,000. Ce ai de gand sa faci diferit fata de alti lideri: Sa fiu activ si sa am grija de aceasta factiune. De ce ai aplicat pentru functia de lider?:Pentru ca am mai fost lider la aceasta factiune si pe alte servere si pentru sa fac cea mai frumoasa factiune. Ce te deranjeaza cel mai mult la PCTecuci?: Nimic. In ce factiune ai stat cel mai mult timp, si ce rank ai avut?:Nu am mai facut parte dintr-o factiune. In ce factiune ai stat cel mai putin timp, si ce rank ai avut?:Nu am mai facut parte dintr-o factiune. De ce crezi ca te vei descurca ca lider?: Pentru ca am mai fost lider si am experienta. Link catre profilul pe panel: Ai fost banat vreodata? De ce?: Nu, nu am fost banat vreodata. Ce sanctiuni ai pana in momentul de fata? (ajail, mute, warn, ban):Nu am nicio sanctiune. Ce parere ai despre mafii? Cat ai stat cel mai mult timp intr-o mafie?:Nu am fost in mafii, dar am o parere buna. Ce parere ai despre factiunile pasnice? Cat ai stat cel mai mult timp intr-o factiune pasnica?:Am fost doar in Paramedic, am o parere buna. Ce parere ai despre departamente? Cat ai stat cel mai mult timp intr-un departament?:Sunt cele mai bune factiuni de pe server, am o parere foarte buna.
  8. Numele din joc:ARS.Cross. Numele real:Costel. Varsta:15 ani. Poza /stats(imgur.com):https://imgur.com/I8plPOR O scuta povestire despre viata ta (minim 20 de caractere):Ma numesc Codrut, am 15 ani locuiesc in Tecuci, sunt un baiat glumet, intelegator, prietenos, glumet, calm de obicei.Imi place sa ma distrez, sa ma fac placut pe oriunde merg, nu-mi plac oamenii aroganti, nu suport laudarosii.Aleg sa ma port civilizat si sa evit proastele manieri. Alte precizari:Sper sa fiu acceptat.
  9. Numele din joc: NEGATiWE. Numele real: Codrut. Varsta: 15 ani. Poza /stats(imgur.com): O scuta povestire despre viata ta (minim 20 de caractere):Ma numesc Codrut, am 15 ani si locuiesc in Tecuci, sunt un baiat glumet, intelegator, prietenos, calm de obicei. Imi place sa ma distrez, sa ma fac placut pe oriunde merg, nu-mi plac oamenii aroganti, nu suport laudarosii. Aleg sa ma port civilizat si sa evit proastele manieri. Alte precizari:Sper sa fiu acceptat.