VioRelVio

Advanced Members
 • Content count

  17
 • Donations

  0.00 EUR 
 • Joined

 • Last visited

 • Points

  130 [ Donate ]

About VioRelVio

 • Rank
  Lider Factiune

Profile Information

 • Gender
  Not Telling
 1. Nume pe server:(nume)VioRelVio Varsta:(in cifre):17 Poza stats[imgur.com]:https://imgur.com/HSFD53D Cat timp ai jucat pe serverul nostru: (in ore):10 ore Ai citit regulamentul?: DA Folosesti Teamspeak:DA Folosesti un cont de SA:MP cumparat?:NU De cat timp joci SA:MP?: 2014-06-16 Daca ai avea puterea sa schimbi ceva legat de server ,ce ai schimba?:Nimic,totul este absolut perfect.
 2. Nickname pe server: VioRelVio Varsta:14 ani. Ore jucate: 10 De cat timp joci pe server: Decand s-a deschis. Varsta reala:14 ani. La ce factiune pasnica vrei lider?:Taxi Ce alte jocuri mai joc?:C.S:GO si C.S 1.6 si Minecraft. Ce vei face dupa terminarea liceului?:Sa ma angajez si sa imi intemeiez o familie. Cea mai mare realizare pe PCTecuci?: Nu am una. Ce ai de gand sa faci diferit fata de alti lideri: Sa bag membri activi si co-lideri responsabili. De ce ai aplicat pentru functia de lider?:Pentru ca am experienta. Ce te deranjeaza cel mai mult la PCTecuci?: Nimic totul este ok. In ce factiune ai stat cel mai mult timp, si ce rank ai avut?: Taxi 3 zile - rank 6. In ce factiune ai stat cel mai putin timp, si ce rank ai avut?:PD 1 zi -rank 1 De ce crezi ca te vei descurca ca lider?: Pentru ca am experienta necesara. Link catre profilul pe panel:--- Ai fost banat vreodata? De ce?: Nu am fost. Ce sanctiuni ai pana in momentul de fata? (ajail, mute, warn, ban):Nu am niciuna. Ce parere ai despre mafii? Cat ai stat cel mai mult timp intr-o mafie?:Nu am fost in Mafii. Ce parere ai despre factiunile pasnice? Cat ai stat cel mai mult timp intr-o factiune pasnica?:Taxi 3 zile . Ce parere ai despre departamente? Cat ai stat cel mai mult timp intr-un departament?:NG 3 zile.
 3. Salut Eu sunt ...... Si Astazi vei sustine testul pentru a intra in factiunea F.B.I AFK=picat Crash=ai 2 minute sa revi sau Picat Ai dreptul la 3 Greseli! Pentru inceput.Cum te numesti? De unde esti? Cati ani ai? Acum sa trecem la intrebariile pentru test! 1.Ce Este F.B.I Si cu ce se ocupa aceasta? 2.Daca 2 playeri se cearta pe /r ce faci? 3.Spune-mi 3 Reguli pentru un Membru! 4.Spune-mi 5 comenzi pentru un Membru! 5.Pentru ce se acorda Wanted 1? 6.Pentru ce se acorda Wanted 2? 7.Pentru ce se acorda Wanted 3? 8.Pentru ce se acorda Wanted 4? 9.Pentru ce se acorda Wanted 5? 10.Pentru ce se acorda Wanted 6? Felicitari!Ai trecut Testul cu x/3
 4. ☆ In acest topic,doar liderul / co-liderul Federal Bureau of Investigations posteaza atunci cand un agent este sanctionat. Model postare: Nick: Nick-ul celui sanctionat: Sanctiune: Data sanctiunii: Motivul sanctiunii: Dovezi:
 5. ☆ In acest topic, testerii vor posta imediat dupa ce a sustinut test cu un candidat. Model postare: Nickname: Am dat test cu: Data testului: Admis / Respins: Ai prezentat dovada testului liderului?:
 6. ☆ Acest topic este destinat discutiilor intre agentii Federal Bureau of Investigations. Aici posteaza doar agentii factiunii / departamentului. (Cine posteaza si nu se afla in F.B.I. primeste warn pe forum). In acest topic,sunteti rugati sa aveti un limbaj cat mai adecvat. Puteti sa discutati despre orice în limita bunului simț.
 7. In acest topic,doar agentii Federal Bureau of Investigations vor posta poze / video-uri din sa:mp si nu numai. O mica rugaminte este aceea de a avea grija la off-topic si vocabular.
 8. ☆ In acest topic,agentii Federal Bureau of Investigations isi pot posta cererea pentru demisie. Daca un agent are mai putin de 14 zile petrecute in acest departament, o sa fie scos cu Faction Punish. Daca un agent are mai mult de 14 zile petrecute in acest departament, o sa fie scos fara Faction Punish. Model de postare: Nickname: De ce dorești să pleci din factiune?: Confirmare din joc (ex: Vreau să fiu demis): Ce crezi ca trebuie schimbat la departament (F.B.I.): Exista ceva notabil ce te-a deranjat cat timp ai fost aici?:
 9. Nick:VioRelVio Nick-uri anterioare:- Level:7 Limba natala:Romana Limbi straine cunoscute:Engleza,italiana Factiuni anterioare(rank):F.B.I -Rank 6 Functii importante detinute(lider/helper/admin):Lider Motivul pentru care ati parasit functia respectiva:Lider Descriere personala(min 50 de cuvinte):Salut!Ma Numesc Viorel,Sunt din Timisoara si am 17 ani!Sunt un tip amabil,respectuos,blond si cu cei 7 ani de acasa,Sunt un tip care nu are un limbaj murdar,nu fumeaza.Hobby-ul meu este Fotbalul Povestea voastra pe Blue PlayTecuci(min 50 de cuvinte):Eram in seara de deschidere,cand s-a deschis serverul eu si prietenul meu am intrat,Am observet ca este un GM frumos am spus:Eu mai raman tu?El a spus si eu deoarece este un GM frumos.Am asteptat pana s-au deschis aplicatiile lider am facut si eu si el.Eu la F.B.I el la paramedics.Acum am decis sa incerc si pentru helper! *Poza cu /stats:http://imgur.com/a/ay0ah De ce doresti sa devii helper(min 50 de cuvinte)?:Doresc Sa Incerc Si aceasta functie!Multi au incercat.Zic si Eu Cu ce crezi tu ca se ocupa un helper?(min 20 de cuvinte):Cu Ajutarea Playeriilor Nestiutori care pun intrebari despre server Cum te intelegi cu actualul staff de pe Blue.PlayTecuci.Ro? Admini si helperi(trebuie sa precizezi adminii si helperii actuali ai server-ului). :Foarte Bine 1.Mortixe 2.CoSMY.Beleaua 2.KeiNNN 3.Tr0B0Y 4.sTylE
 10. ☆ Acest topic contine informatii cu privire la cum puteti primi rank up, tot aici se fac si cererile pentru acest lucru, dupa modelul de mai jos, daca indepliniti conditiile date. - Rank UP se primeste doar la sedinta. Rank UP primesti daca indeplinesti urmatoarele conditii: Ai un comportament exemplar, lucrezi in echipa cu ceilalti membrii si nu ai conflicte cu niciunul dintre ei. Ai o activitate mare, atat ore jucate cat si misiuni indeplinite. Nu injuri / jignesti / ameninti in general. Respecti liderul, subliderii cat si ceilalti agenti.​ Ai fost prezent la ultima sedinta. Sistem de rank UP. Rank 1 - Primit automat la intrarea in factiune. Rank 2 - Primit la minim o saptamană de la intrarea in factiune. Rank 3 - Primit la minim 2 saptamani de la primirea rank-ului 2. Rank 4 - Primit la minim 2 saptamani de la primirea rank-ului 3. Rank 5 - Primit la minim o saptamană de la primirea rank-ului 4. (!) Atentie (!) Pentru a face o cerere de rank up trebuie sa indepliniti urmatoarele conditii: Sa aveti minimul de zile pentru a primi rank-ul urmator. Verficati cu atentie panel-ul si log-urile. Nu intrebati liderul pe orice chat cand primiti rank up, se sanctioneaza cu Faction Warn. Raport complet saptamanal, indiferent de rank. Prezenta la ultima sedinta este obligatorie! Nu aveţi voie să puneţi întrebări sau să discutaţi despre 'rank up' sau 'clear FW'! Puteţi fi sancţionaţi foarte uşor dacă începeti discuţii despre rank up/clear FW. (*)Nota: După ce aţi făcut această cerere de rank up, nu trimiteţi PM liderului/co-liderului de genul 'Când primesc rank up, am postat raportul', puteţi fi sancţionaţi, tot ce trebuie sa faceti este sa asteptati pana ce liderul va ofera rank-ul specificat, asta doar daca indepliniti conditiile din prima parte a topic-ului. Model cerere pentru Rank-Up: Nick: Rank actual: Rank-ul care trebuie primit: Cand ai primit ultima data rank: Ai verificat cu atentie in 'user panel'?: Ai fost prezent la sedinta? Daca da, lasa aici o poza: Alte precizari:
 11. Numarul minim de misiuni este aici: Rank 1 - Rank 2 (o săptămână) - Ai nevoie de 25 de misiuni indeplinite + 5 confiscari de droguri s-au arme pentru un raport complet. Rank 2 - Rank 3 (două săptămâni) - Ai nevoie de 20 de misiuni indeplinite + 5 confiscari de droguri s-au arme pentru un raport complet / pe săptămână. Rank 3 - Rank 4 (două săptămâni) - Ai nevoie de 15 de misiuni indeplinite + 5 confiscari de droguri s-au arme pentru un raport complet / pe săptămână. Rank 4 - Rank 5 (o săptămână) - Ai nevoie de 10 de misiuni indeplinite pentru un raport complet. Rank 5 - Ai nevoie de 15 de misiuni indeplinite pentru un raport complet. Admin / rank 6 (sublider) - Ai nevoie de 10 de misiuni indeplinite pentru un raport complet. Helper / tester (indiferent de rank) - Ai nevoie de 5 de misiuni indeplinite pentru un raport complet. SEDINTE IN FIIECARE VINERI LA 21:30 PANA VINERI LA 21:00 RAPORTUL TREBUIE POSTAT AICI!!!!
 12. ☆ In acest topic,posteaza doar agentii ce nu pot fi activi pentru o perioada de timp. Se posteaza numai dupa urmatorul model. Nickname: Rank: Plec pe data de: Revin pe data de: Zile inactive: Motivul inactivitatii: Alte precizari: (!) Atentie (!) - Se poate face o singura cerere de inactivitate intr-o luna, si pentru maxim 7 zile pe perioada veri. Cererea de inactivitate facuta in acea saptamana il scuteste pe membru si de raport incomplet, acesta nu o sa fie sanctionat cu uninvite pentru raport incomplet. Acesta nu o sa primeasca rank up in saptamana in care a avut cerere de inactivitate si a avut raport incomplet. - Daca un membru nu are raportul de activitate complet, dar are cerere de inactivitate pentru cel putin ​​​doua zile din perioada raportului de activitate, acesta este scutit de raportul de activitate. Un membru poate fi scutit maxim o data pe luna de raportul de activita
 13. Nick:VioRelVio Nick-uri anterioare:- Level:5 Limba natala:Romana Limbi straine cunoscute:Engleza,italiana Factiuni anterioare(rank):- Functii importante detinute(lider/helper/admin):Lider Motivul pentru care ati parasit functia respectiva:Nu am avut Descriere personala(min 50 de cuvinte):Salut!Ma Numesc Viorel,Sunt din Timisoara si am 17 ani!Sunt un tip amabil,respectuon,blond i cu cei 7 ani de acasa Povestea voastra pe Blue PlayTecuci(min 50 de cuvinte):Nu inteleg *Poza cu /stats:http://imgur.com/a/m6zaK De ce doresti sa devii helper(min 50 de cuvinte)?:Doresc Sa Incerc Si aceasta functie!Multi au incercat.Zic si Eu Cu ce crezi tu ca se ocupa un helper?(min 20 de cuvinte):Cu Ajutarea Playeriilor Nestiutori care pun intrebari despre server Cum te intelegi cu actualul staff de pe Blue.PlayTecuci.Ro? Admini si helperi(trebuie sa precizezi adminii si helperii actuali ai server-ului). :Foarte Bine 1.Mortixe 2.CoSMY.Beleaua 2.KeiNNN 3.Tr0B0Y 4.sTylE
 14. Nickname pe server: VioRelVio Ore jucate: 2 De cat timp joci pe server: In ce factiune vrei sa intri?:De La Deschidere Varsta reala:17 Ce alte jocuri mai joci?:Cs:Go , Outlast ,Fifa 16 Ce vei face dupa terminarea liceului?:Facultatea Cea mai mare realizare pe server: Banii Ce ai de gand sa faci diferit fata de alti lideri: Sa Fiu Cat Mai Creativ.Sa nu injur Ai citit regulamentul liderilor?: Da Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? (specifica factiunea, rank-ul si timpul petrecut): LSPD 50 Zile rank 6 Cat ai stat cel mai putin intr-o factiune? De ce ai parasit factiunea?: 5 Zile FBI Lider cu un limbaj murdar Ce te deranjeaza cel mai mult la server?: Nimic.Totul Este Ok!! De ce crezi ca te vei descurca ca lider?: Datorita faptului ca sunt un tip amabil si cu cei 7 ani de acasa Cat ai stat cel mai mult intr-o mafie? Ce parere ai despre mafii?: Parere Destul de buna!Ei se lupta pentru Castigarea teritoriilor!!Nu le fura!! Cat ai stat cel mai mult intr-un departament? Ce parere ai despre departamente?: Foarte ok!Ei le folosesc pentru anuntarea suspectiilor Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune pasnica? Ce parere ai despre factiunile pasnice?: 24 zile in Taxi!!Parere destul de buna!ei nu folosesc arme au alte chest
 15. Nickname pe server: VioRelVio Ore jucate: 2 De cat timp joci pe server: In ce factiune vrei sa intri?:De La Deschidere Varsta reala:17 Ce alte jocuri mai joci?:Cs:Go , Outlast ,Fifa 16 Ce vei face dupa terminarea liceului?:Facultatea Cea mai mare realizare pe server: Banii Ce ai de gand sa faci diferit fata de alti lideri: Sa Fiu Cat Mai Creativ.Sa nu injur Ai citit regulamentul liderilor?: Da Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? (specifica factiunea, rank-ul si timpul petrecut): LSPD 50 Zile rank 6 Cat ai stat cel mai putin intr-o factiune? De ce ai parasit factiunea?: 5 Zile FBI Lider cu un limbaj murdar Ce te deranjeaza cel mai mult la server?: Nimic.Totul Este Ok!! De ce crezi ca te vei descurca ca lider?: Datorita faptului ca sunt un tip amabil si cu cei 7 ani de acasa Cat ai stat cel mai mult intr-o mafie? Ce parere ai despre mafii?: Parere Destul de buna!Ei se lupta pentru Castigarea teritoriilor!!Nu le fura!! Cat ai stat cel mai mult intr-un departament? Ce parere ai despre departamente?: Foarte ok!Ei le folosesc pentru anuntarea suspectiilor Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune pasnica? Ce parere ai despre factiunile pasnice?: 24 zile in Taxi!!Parere destul de buna!ei nu folosesc arme au alte chest