gigololo

Advanced Members
 • Content count

  27
 • Donations

  0.00 EUR 
 • Joined

 • Last visited

 • Points

  315 [ Donate ]

1 Follower

About gigololo

 • Rank
  Membru

Profile Information

 • Gender
  Not Telling
 • Locația
  Italy

Contact Methods

 • Yahoo
  iustin01@yahoo.com
 • Skype
  Petru Ciobotaru
 • Facebook
  detectiv01@hotmail.com
 1. Dar ce ai ci mine?
 2. Eeee Lasa ca e bun si asta
 3. Mersi de incurajari Dar eu fac scuala in Italy si in ROMANIA am facut doar 2 clase deci e destul car stii
 4. Ba face scoala in Italy lasal normal ca greseste
 5. Salut,Cele mai bune moduri sunt: LUCREZI LA TRUKER SAU LA BUS DRIVER alt mod ar di sai ceri ca milogul lui TraFicantul pana iti da dai sa asteoti sa dea cadouri.Sper ca vam fost de folodls.
 6. Salut,Daca nu stiati un convoy este un mod de a face truker cu prieteni si a castiga bani mai multi.Un convoy se creaza cu comanda /convoy si acolo poti Intra in convoy sau crea un convoy.Sper ca via fost de folos.
 7. Deci pentru inceput ar trebui sa muncesti pentru a face bani,pentru a cumpara o casa sau vila.Dupa ce ai cumparat casa trebuie sa dai /Housemenu si sa alegi "buyhouse car" dupa cumperi ce Masina vrei tu. Sa nu uiti sa faci Asigurare; Nu sti cum!! Trebuie sa dai /housemenu si alegi Cumpara asigurare.Sper ca va fost de ajutor.
 8. Acum mult timp, am descoperit această metodă într-un TUTORIAL realizat de EdKode, din păcate postarea s-a pierdut şi m-am gândit să o republic. Pentru a putea utiliza google fără a pune jocul în bară, trebuie să urmaţi paşii din tutorial. Am menţionat şi în videoclip, menţionez şi aici, îmi cer scuze că nu am făcut un singur videoclip sau că l-am făcut aşa repede. Dacă nu aţi priceput anumiţi paşi, sunteţi rugaţi să îmi reportaţi printr-un simplu ''Quote''. Mi-e îmi foloseşte foarte mult această metodă, de obicei la şedinţe stăteam pe facebook. Acum sper să vă avantajeze şi pe voi intr-un fel sau altul. Videoclipul în care vă explic detaliat: Videclipul în care execut paşii:
 9. Acum mult timp, am descoperit această metodă într-un TUTORIAL realizat de EdKode, din păcate postarea s-a pierdut şi m-am gândit să o republic. Pentru a putea utiliza google fără a pune jocul în bară, trebuie să urmaţi paşii din tutorial. Am menţionat şi în videoclip, menţionez şi aici, îmi cer scuze că nu am făcut un singur videoclip sau că l-am făcut aşa repede. Dacă nu aţi priceput anumiţi paşi, sunteţi rugaţi să îmi reportaţi printr-un simplu ''Quote''. Mi-e îmi foloseşte foarte mult această metodă, de obicei la şedinţe stăteam pe facebook. Acum sper să vă avantajeze şi pe voi intr-un fel sau altul. Videoclipul în care vă explic detaliat: Videclipul în care execut paşii:
 10. Acest tutorial explică cum poți să înoți mai repede, respectiv să alergi. Tutorialul cuprinde doar setări din joc și nu trebuie să instalați nimic. Puteți să le folosiți în situațiile în care rămaneți pe jos/cădeți în apă și vreți să ajungeți la mal, ș.a.m.d. Nu recomand să folosiți setările în permanență deoarece lucrează pe maxim 20 FPS: Tutorial explicat cu fotografii incluse: Fiecare setare conține un link către o poză, tot ce trebuie să faceți este să dați click. 1.Apăsăm tasta ESC. 2.Alegem Options -> Display Setup -> Advanced, iar aici setăm Frame Limiter pe ON. 3.Intrăm in joc și folosim comanda: /fpslimit 20 Tutorial video: Rezultat: !! Pentru o mai bună funcționare și pentru a câștiga FPS-uri în afara situațiilor de urgență de mai sus, vă recomand să folosiți Frame Limiter pe OFF.
 11. Salut, recent am găsit un mod care face să dispară fumul de la roţi de la maşini atuni când frînezi şi dispar scânteile atunci cand te loveşti cu un vehicul de păreţi sau orice altceva. Practic asta face jocul să ruleze cu mai multe FPS-uri. Este foarte uşor de instalat, doar introduceţi fişierele descărcate în folderul 'Models' din Gta San Andreas. Îl folosesc de 2 luni şi vi-l recomand cu cea mai mare plăcere, sper că vă va fi de folos. Dacă vă plăce nu uitaţi să apăsaţi butonul de '+1'. Download: http://www.mediafire...LagFPS.Lexy.rar
 12. <> Pasul 1: Descarcati un program de 'in-game-recording', recomand Bandicam : Direct Download. <> Pasul 2: Instalati Bandicam-ul. *Cateva poze cu ce trebuie sa faceti: *Primul pas in instalare: Apasati pe "Save To..." [ poza ] *Al doilea pas: Selectati unde doriti sa instalati setup-ul, de preferat nu in Local Disk C pentru ca este partitia Windows-ului [ poza ] *Al treilea pas: Apasati pe Decline si asteptati sa se instaleze[ poza 1, 2 ] *Al patrulea pas: Selectati limba in care doriti sa setati Bandicam-ul si apasati "Ok" [ poza ] *Al cincilea pas :Apasati pe "Inainte" [ poza ] *Al saselea pas: Apasti pe "De acord" [ poza ] *Al saptelea pas: Apasati pe "Inainte" [ poza ] *Al optalea pas: Alegeti unde sa instalati apasand pe "Alege" dupa care pe "OK", cum am mai spus, nu in C: [ poza 1, 2 ] *Al noualea pas: Apasati pe "Instalare" [ poza ] *Al zecealea pas: Apasati pe "Terminare" [ poza ] <> Pasul 3: Setarile Bandicam-ului. *Cateva poze cu ce trebuie sa faceti: *Primul pas: Deschideti bandicam si setati folderul unde doriti sa salveze videoclipurile apasand pe "..." [ poza ] *Al doilea pas: Apasati pe "Video" si setati hotkey-urile [ poza ] *Al treilea pas: Apasati pe Settings pentru a seta configuratiile videoclipului [ poza 1, 2 ] <> Pasul 4: Uploadarea videoclipului. *Cateva poze cu ce trebuie sa faceti: *Primul pas: Intrati pe Youtube.ro si apasati in dreapta sus pe "Conectati-va" [ poza ] *Al doilea pas: Apasati sub casuta de login pe "Creati un cont" [ poza ] *Al treilea pas: Compleati casutele si apasati pe "Urmatorul Pas" [ poza ] *Al patrulea pas: Apasati pe "Incarcati" in partea superoara a paginii [ poza ] *Al cincilea pas: Apasati pe sageata accea si selectati unde aveti videoclipul salvat [ poza 1, 2 ] *Al saselea pas: Asteaptati sa se proceseze videoclipul si apasati pe "Publicati" [ poza ] *Al saptelea pas: Copiati link-ul pe care o sa vi-l dea acolo [ poza ]
 13. Salut, am fazut ca multi playeri filmeaza in lag cu bandicam asa ca eu m-am gandit sa va fac un tutorial cu setarile mele care nu imi fac lag deloc. Aveti aici link: http://imgur.com/3pcL7V6 Daca aveti o rezolutie mare la monitor si fimati in lag, acolo la Video Setting la bandicam din "Full size" puneti 1280x720. Indicat ar fi sa aveti si keymaker acest "keymaker" este un program prin care va #####-uiti bandicamul. (Nu va pot lasa link deoarece comunitatea BuGGed nu incurajeaza pirateria, insa puteti cauta pe YT).