PCTecuci Romania - We are reborn from ashed

Înregistrați-vă acum pentru a avea acces la toate funcțiile noastre. După ce v-ați înregistrat și vă logați, veți putea contribui la acest site prin trimiterea propriului dvs. conținut sau răspunsul la conținutul existent. Veți putea personaliza profilul dvs., primiți puncte de reputație ca recompensă pentru trimiterea conținutului, comunicând în același timp și cu alți membri prin intermediul căsuței de e-mail private și multe altele! 

Acest mesaj va fi eliminat odată ce v-ați conectat.  

DeathShot

Fost Staff
 • Content count

  537
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  19

DeathShot last won the day on December 30 2017

DeathShot had the most liked content!

7 Followers

About DeathShot

 • Rank
  Lider Designer
 • Birthday 05/25/2002

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Locația
  Venus
 • Interests
  Nimic

Contact Methods

 • AIM
  In Mouse.
 • Website URL
  https://forum.pctecuci.ro/
 • Skype
  sergei.siritanu2

Recent Profile Visitors

619 profile views
 1. Iubesc Fotbalu,si m-am gandit sa fac ceva legat de el,
 2. Plac333
 3. Nu detii acest grad pe Forum.
 4. Cererea foart slaba.
 5. Mersi.
 6. pana o sa invatati cum se face un Battle.
 7. 6. War for the Planet of the Apes – acţiune După evenimentele din Planeta maimuțelor: Revoluție, Caesar și colonia sa de maimuțe sunt atrase în luptă cu o armată de oameni. Când maimuțele suferă pierderi mari, Caesar luptă cu instinctele sale în timp ce încearcă să-și răzbune fiul. Lupta îl pune pe Caesar față în față cu liderul oamenilor, un colonel nemilos, într-o luptă care va determina soarta speciei lor și viitorul Pământului.
 8. 5. Baby Driver – musical, acţiune Un șofer foarte talentat pe nume Baby, conduce pentru a ieși din diferite situații cu căștile în urechi ascultând muzica sa preferată, iar obiectivul său e acela de a fi cel mai bun din joc. Dar când o întâlnește pe fata visurilor lui, vrea să iasă din această viață de criminal. Dar când șeful lumii interlope îl amenință că îi va ucide pe toți cei la care ține și pentru a ieși din acest anturaj, Baby mai are de făcut un ultim jaf care-i amenință viața, dragostea și libertatea.
 9. 4. Dunkirk – acţiune Soldații aliați din Imperiul Britanic, Belgia și Franța sunt înconjurați de armata nazistă pe plajele din Dunkirk. Supraviețuitorii au fost evacuați în timpul oprațiunii Dynamo care a avut loc între 26 mai și 4 iunie 1940 în timpul celui de-al doilea Război Mondial.
 10. Logan În viitor, Logan şi profesorul X trebuie să facă faţă pierderii echipei X-men în timp ce o corporaţie condusă de Nathaniel Essex vrea să distrugă lumea. Cu un Logan care nu mai are capacitatea de a se vindeca imediat şi cu un profesor Xavier care e bolnav de Alzheimer, pentru a-l învinge pe Nathaniel Essex trebuie să se bazeze pe ajutorul unei fete tinere pe numele Laura Kinney, o femeie clonă a lui Wolverine.
 11. 2. Wonder Woman – acţiune Din stirpea amazoanelor, neînfricata prințesă Diana din Themyscira a fost dăruită de zei cu nenumărate calități, devenind Femeia Fantastică. Ea și-a părăsit luxoasa insulă tropicală pentru a se învânta în jungla urbană, din oțel și geamuri. A învățat să se lupte de la războinici greci și a primit daruri incredibile de la zei, iar acum și-a părăsit insula paradisiacă pentru a fi un ambasador în civilizație.