NuDaBan

Advanced Members
 • Content count

  25
 • Donations

  0.00 EUR 
 • Joined

 • Last visited

 • Points

  240 [ Donate ]

1 Follower

About NuDaBan

 • Rank
  User Skill +0

Profile Information

 • Locația
  Italy

Contact Methods

 • Skype
  Mihai Iustin Ciobotaru
 • Facebook
  Ciobotaru Petru Mihai

Recent Profile Visitors

327 profile views
 1. Nume:Ciobotaru Prenume:Petru Mihai Varsta:14 ani Oras:Matera Tara:Italy Nick(server):$anuardo$ Level:1 Biografie (sa fie full, adica din prima zi in care ati intrat pe server):Prima data cand am intrat le server am intrat pentru ca aveam ban le un alt server si am inceput sa joc si usor usor am invatat tot ce trebuia sa stiu despre server.Apoi am inceput sa imi placa mai mult server-ul si de atunci nu mai ma-m lasat. Crezi ca meriti sa fi admin:Da,de ce nu? Cateva atu-uri cu care poti deveni admin:Pai,imi place sa ajut si imi place sa fac playeri sa se distreze,glumid si mai multe chestii,nu i las sa iasa de pe server. Alte precizari:Multumesc ca ati citit cererea mea.
 2. In video veti vedea cum sa il porniti https://youtu.be/ygYEgalOZ4A
 3. Salut astazi va prezint un mic tutorial pentru bandicam, cum sa setezi bandicam pentru high quality. Restul explicatiilor in video. https://youtu.be/KOhF7llde5s
 4. Aici puteti vedea cum sa filmati cu bandicam: https://youtu.be/sjLO9SJnyrs Daca va fost de ajutor dati si un like !
 5. Salut, in acest tutorial va voi invata cum sa jucati SA:MP de pe telefon. 1) Pentru inceput, iti trebuie un telefon mai performant. Hmm, sunteti nerabdatori sa jucati de pe telefon? Pai raspunsul este da si nu, deoarece este foarte greu sa controlezi caracterul din joc. Prin urmare, veti putea scrie pe orice fel de chat din SA:MP, puteti face asta cand sunteti plecata in vacante si vreti sa tineti o sedinta. 2) Bun, sa trecem la treaba. Descarcati aplicatia TeamViewer pe PC si pe telefon. 3) Trebuie sa lasati PC online si teamviewer-ul deschid pe calculator sa puteti intra pe telefon. 4) Deschidem aplicatia de pe telefon, introducem ID apoi PW si voila, suntem logati. 4) Cam asa ar trebui sa arate pe telefon, (ce e acolo mai jos de Infernus sunt "controalele", de acolo dai la tastatura si toate cele.)
 6. Acest tutorial este pentru cei ce au PC slab si vor sa filmeze cu OBS. https://youtu.be/brPQJyGOWkk
 7. In acest video puteti vedea cum se face: https://youtu.be/mZUvm4_W4uE
 8. 1. Trebuie sa descarcati San Andreas fara moduri si alte skinuri, adica clean. _Aveti nevoie de programul uTorrent pentru a descarca: http://www.utorrent.com/downloads/win _Instalarea uTorrentului este relativ simpla, trebuie sa va descurcati. _Acum trebuie sa accesati linkul urmator: http://[ bugged.ro nu promoveaza pirateria. nu puneti link-uri de download programe/jocuri/muzica/filme. puteti primi WARN pe forum. ].sx/torrent/8801797/GTA_San_Andreas_100__Clean_v1.00_US_Crack_Included _Faceti click pe Get this torrent, si uTorrentul se va deschide automat. _Asteptati pana este gata de descarcat. 2. Acum ca aveti San Andreasul descarcat, trebuie sa jucati si online, asta cu ajutorul unui program, San Andreas Multiplayer. _Accesati pagina: http://www.sa-mp.com/download.php _Accesati unul dintre linkurile scrise cu portocaliu de la primul chenar, Samp 0.3x. _Programul se va descarca rapid. _Il instalati in folderul unde aveti GTA San andreas. 3. Intrati in fisierul samp, alegeti numele si intrati pe serverul rpg.buGGed.ro:7777 Sper ca am ajutat, cred ca am explicat destul de bine. Numai bine!
 9. De multe ori cs-ul are setat ca arma sa fie afisata pe partea dreapta, dar de multe ori ea este pusa pe partea stanga. Pentru a va pune arma pe mana dreapta trebuie sa efectuati urmatorele lucruri. Setati OPENGL in optiunile din video ale jocului counter strike 1.6. Scrieti in consola comanda cl_righthand 1. Driver-ul placii video trebuie sa fie instalat. Daca efectuati aceste setari trebuie ca arma sa fie afisata pe partea dreapta.
 10. Daca va loviti de aceasta problema(Fatal error available memory 15mb) cand instalati un nou client counter strike 1.6 atunci ar trebui sa faceti urmatoarele setari. 1. Click dreapta pe icon-ul cs 1.6, alegeti properties(proprietati), alegeti compatibilitaty(compatibilitate), selectati run this program in compability mode for(executa acest program pentru) si selectati windows-ul pe care il aveti instalat. Daca aveti xp selectati xp, daca aveti win7 selectati win7 s.a.m.d. Daca nu va merge cu aceste setari va rog sa lasati un comentariu cu eroarea actuala.
 11. Nume:Cionotaru Prenume:Petru Mihai Varsta:14 Oras:Matera [italy] Tara:Italy Nick(server):$anuardo$ Level:1 Poza stats:http://imgur.com/a/yxNE9 [Dupa cum stiti ca sa dat reset la server nu mai am statusul de inainte] Biografie (sa fie full, adica din prima zi in care ati intrat pe server):Când am intrat pe server nu stiam nimic si ma intrebam:Ce trebuie sa fac?Apoi a venit Trafycantul si ma luminat.Dupa ce am inteles cum functioneaza serverul am avut niste conflicte dupa care un BAN si pana la urma am avut unban,Nu pot sa numar pe degete de cate ori am avut ban pe acest server deci sar peste asta.Am inceput sa imi cumpar masini,eram fericit ca am VIP si am inceput sa ajut persoane pentru ca credeam ca o sa primesc admin.Nu a fost asa !Am ajutat persoane si dintr-o prostie am scapat de VIP,imi parea rau si atunci am luat ban.Am trecut peste,am fost admin din nou dar tot am facut o prostie si iar am luat demote. De ce crezi ca meriti sa fi admin:Pa daca as avea admin as ajuta cu drag mai multe persoane de cat,cat am ajutat pana acum. Consideri ca indeplinesti cerintele:Nu am indeplinit toate cerintele deoarece sa dat reset la server si nu am apucat sa fac screen la stats. * De ce crezi ca le indeplinesti:Pai nu cred. Cateva atu-uri cu care poti deveni admin:Imi place sa ajut persoane,si respect persoanele cat timp ma respecta si ele. Alte precizari:Multumesc ca ati citit cererea mea. NIMENI NU ARE CERINTELE,Vreti ex?UITE:gigololo,Bazatu Madalin,Bazatu Andreri,kidu.
 12. Nume:Cionotaru Prenume:Petru Mihai Varsta:14 Oras:Matera [italy] Tara:Italy Nick(server):$anuardo$ Level:1 Poza stats:http://imgur.com/a/yxNE9 [Dupa cum stiti ca sa dat reset la server nu mai am statusul de inainte] Biografie (sa fie full, adica din prima zi in care ati intrat pe server):Când am intrat pe server nu stiam nimic si ma intrebam:Ce trebuie sa fac?Apoi a venit Trafycantul si ma luminat.Dupa ce am inteles cum functioneaza serverul am avut niste conflicte dupa care un BAN si pana la urma am avut unban,Nu pot sa numar pe degete de cate ori am avut ban pe acest server deci sar peste asta.Am inceput sa imi cumpar masini,eram fericit ca am VIP si am inceput sa ajut persoane pentru ca credeam ca o sa primesc admin.Nu a fost asa !Am ajutat persoane si dintr-o prostie am scapat de VIP,imi parea rau si atunci am luat ban.Am trecut peste,am fost admin din nou dar tot am facut o prostie si iar am luat demote. De ce crezi ca meriti sa fi admin:Pa daca as avea admin as ajuta cu drag mai multe persoane de cat,cat am ajutat pana acum. Consideri ca indeplinesti cerintele:Nu am indeplinit toate cerintele deoarece sa dat reset la server si nu am apucat sa fac screen la stats. * De ce crezi ca le indeplinesti:Pai nu cred. Cateva atu-uri cu care poti deveni admin:Imi place sa ajut persoane,si respect persoanele cat timp ma respecta si ele. Alte precizari:Multumesc ca ati citit cererea mea.
 13. Nick-ul tau :$anuardo$ Nick-ul adminului reclamat:TheKilerOne Reclam pentru:Da kick fara motiv si ameninta playeri ca le da ban. Descrierea faptei pentru care reclami : (din ce cauza ,te-a injurat,jignit etc.)Eu nu i-am facut nimic,doar dadeam port la fratimiu. O dovada (o poza ceva): ( minim 2 poze )Am 1 video si 1 poza. https://vid.me/pNqP si http://imgur.com/a/zb4mt VA ROG SA LUATI MASURI !
 14. Nick-ul tau:$anuardo$ � VIP-ul care-l detii (Level) :Silver � Level-ul dorit:Gold � Varsta:14 ani � Ore jucate pe server:Joc cam 60h pe saptamana. � De ce doresti acest Level VIP? Pentru ca daca as avea vip as ajuta multi playeri cu tot ce ar avea nevoie.
 15. Salut baieti haide sa va arat cate ceva despre pc-uri mai slabe care merge samp-ul mai greu.Deci sa incepem. 1.Deschidem NotePad O sa scriem : Spoiler Mystring=(80000000) 2.Dupa Ce-am Scris o sa salvam Cu Numele Trebuie sa salvati pe desktop Spoiler Ram.vbs 3. Deschidem fisierul pe carel l-am format o sa remarcam ca nu se deschide nimic ...puteti sa remarcati imediat ca pc-ul dvs. merge mai rapid Acest tutorial nu va afecteaza deloc pc-ul dvs. am incercat pe 3 pc-uri diferite si merge pe toate