PCTecuci Romania - Citeste doar ceea ce merita

Înregistrați-vă acum pentru a avea acces la toate funcțiile noastre. După ce v-ați înregistrat și vă logați, veți putea contribui la acest site prin trimiterea propriului dvs. conținut sau răspunsul la conținutul existent. Veți putea personaliza profilul dvs., primiți puncte de reputație ca recompensă pentru trimiterea conținutului, comunicând în același timp și cu alți membri prin intermediul căsuței de e-mail private și multe altele! 

Acest mesaj va fi eliminat odată ce v-ați conectat.  

Sign in to follow this  
Zariza

[Tutorial/SA:MP] Crearea misiuniilor

Recommended Posts

Crearea misiunilor :

Pentru prima data cream misiunea (/mk title [NumeleMisiunii]), si sa adaugam o mica descriere (/mk text [numarulLiniei] [text]);

Dupa terminarea titlului si descrierii avem nevoie de ceea ce ne intereseaza cel mai mult care sunt checkpoint-urile (/mk cp [numar]) (In GF original poti crea maxim 6 Checkpoint-uri).
Acum ca am creat checkpoint-urile sa adaugam si un gametext cand v-om intra in acestea (/mk game [numarulCheckpoint-ului] [text])
Dupa ca un player a terminat misiune sa ii oferim un premiu (/mk reward [suma])
In comanda (/mk usecp 0/1) sunt 2 valori, 0 - sa nu apara checkpoint-urile, 1 - sa apara checkpoint-urile. Normal ar trebuii sa punem valoarea 1, altfel nu o sa gasim checkpoint-ul in veci.
Acum ca am termina de creat misiunea nu avem decat sa o salvam (/savemission [NumeleMisiunii])
Pentru a incarca misiunea scriem /loadmission [NumeleMisiunii];
Si ca sa incepem misiunea ne ducem la acea cladire de langa Banca Los Santos (Din GF original) si scriem /mission, si urmariti checkpoint-urile, multa bafta.
 
Misiunile se salveaza in folderul scriptfiles din directorul server-ului.
Am facut acest tutorial pentru cei noi pe modul GodFather, multi nu stiu cum sa creaza o misiune sau nu le apar checkpoint-urile

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this