Sign in to follow this  
BoBo.

School Intructors LV- Preturi licente

1 post in this topic

RHWrVZO.png

 

- Prețurile și testele licențelor -

 

 

Fishing-50.000$

Materials-100.000$

Weapons-250.000$

Sailing-50.000$

Flying-100.000$

 

 

 

** Scurtă descriere a testelor de aptitudini pentru fiecare licenţă, pentru că de aia suntem instructori să instruim şi să testăm viitorii licenţiaţi. **

 

1. Fishing License (level 1+)

Candidatul trebuie să meargă la o zonă de pescuit (Fishing Place LS sau Fishing Boat LV) ; (probă iniţială şi eliminatorie) şi să ştie ce face fiecare dintre comenzile: /fish, /fishes și /sellfishes. 

Comenzi pentru fishing:

** /fish - pescuieşti (trebuie să fi la locul de pescuit)

** /fishes - vezi câte kilograme de peşte ai prins.

** /sellfishes - vinzi pestele, trebuie să mergi la docks.

Candidatul trebuie să răspundă corect la toate întrebările.

2. Sailing License (level 3+)

Candidatul trebuie să conducă o barcă de la Fishing Boat LV până la vaporul ancorat de la fosta bază Naţional Guard şi înapoi (dus - întors). Candidatul nu are voie să conducă cu viteză excesivă, să atingă barca de vreun obiect sau să producă orice alt tip de accident (dacă barca are mai puţin de 950 HP la terminarea testului, candidatul nu mai primeşte licenţa).

 

3. Flying License (level 3+)

Candidatul trebuie să înceapă testul de pe aeroportul părăsit din Las Venturas (Flying School). El trebuie întrebat înainte de test pe ce aeroport vrea să meargă, trebuie să pornească spre acel aeroport, să aterizeze pe el, să decoleze şi să se întoarcă pe aeroportul părăsit. Dacă HP-ul elicopterului scade sub 950HP în timpul testului, acesta trebuie să nu mai primească licenţa, începând din nou testul în cazul în care doreşte.

 

4. Materials License (level 3+)

Candidatul trebuie să meargă la unul din cele trei depozite de materiale, trebuie întrebat ce comandă foloseşte acolo pentru a cumpara materiale (/getmaterials). Candidatul trebuie să spună unde nu are voie să vândă arme ( în zonele sigure este strict interzisă vânzarea armelor și lângă polițiști, în rest, are voie să vândă oriunde), să spună comanda cu care vede toate zonele sigure (/safezones), iar la final să spună comanda completă prin care vinde o armă cuiva (/sellgun id/nume armă sumă).

 

5. Weapon License (level 5+)

Candidatul trebuie să enumere 5 arme din GTA.

Să spună comanda cu care jucatorul poate vedea toate zonele sigure (/safezones) şi să spună ce este interzis să facă în aceste zone.
La sfârşitul testului elevul trebuie întrebat cu ce comandă cumpără o armă [/buygun armă număr de gloanţe | ex: /buygun m4 500] şi locurile de unde face acest lucru (Gun Shop - GSLS, GSLV, GSSF).

 

** Jucătorii cu level mai mare de 50 nu mai dau testele pentru licenţe, dar plătesc dublu pentru ele. **

** Adminii nu plătesc și nici nu dau testele pentru licenţe. Licenţele oferite lor nu se iau în considerare la raport. Primesc direct licenţele de care au nevoie, fără a mai fi nevoie să anunțați pe /f. **

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this