Sign in to follow this  
AndreiPenguin

Las Ventruas Police Departament - Regulament intern si informatii

1 post in this topic

Las Venturas Police Department se ocupa doar cu prinderea/arestarea suspectilor ce au wanted si cu regulile de circulatie (Amenzi/Permise).

 

 

 

 

Informatii legate de confiscarea permiselor

 

- Permisele de conducere pot fi confiscate numai de catre poliţiştii de minim rank 3. Abaterea de la aceasta regula duce la sanţionarea cu FW.

- Se considera condus neregulamentar atunci cand un jucator trece cu masina in proportie de 50% sau mai mult pe celalalt sens de mers.

- Se considera condus neregulamentar atunci cand un jucator trece cu masina pe nisip, iarba sau alte zone care nu sunt pe sensul sau de mers. (ex: nisipul de la intersectia LV de pe partea stanga). 

- Se considera condus regulamentar daca un jucator circula cu masina pe partea sa de mers, indiferent daca circula pe nisip, iarba sau orice alta zona. (ex: nisipul de la intersectia LV de pe partea dreapta).

- Este interzisă confiscarea permiselor de conducere celor ce susţin examenul de conducere.

- Este interzisă confiscarea permiselor de conducere in zonele de job-uri ce necesită condus neregulamentar. (ex: pe câmp la farm).

- Este permis sa confiscati permisul de conducere folosind comanda [/ta] + [/confiscate] sau [/cuff] + [/confiscate] pe un player cu wanted.

- Dovezile pentru confiscarea licentei de conducere sunt valabile 24h. (ex: Daca in dovada se observa ca X merge pe contrasens in data de 15.05.2017 la ora 17:50, aveti voie sa ii confiscati licenta pana ziua urmatoare la aceeasi ora.)

 

Informatii legate de acordarea amenzilor

 

- Amenzile pot fi acordate doar jucatorilor ce au minim level 4. (Comanda /ticket este dezactivată pentru jucatorii de nivel 1-3)

- Este interzisă acordarea de amenzi jucatorilor ce susţin examenul de conducere.

- Amenzile pentru faruri se acordă numai intre orele 20:00 - 08:00. Abaterea de la această regula duce la sanţionarea cu FW.

- Amenzile pentru NOS se acordă la orice oră indiferent de locaţie.

- Amenzile pentru cască se acordă la orice oră indiferent de locatie, singura exceptie: zona job.

- Nu este permisa acordarea amenzilor jucatorilor ce stationeaza. Acesta trebuie sa fie in miscare pentru a-l putea amenda (trebuie sa conduca cel putin 5m)

- In cazul amenzilor de NOS puteti acorda amenda chiar daca stationeaza.

- Daca surprindeti un jucator circuland fara casca pe cap [/ph] (bicicleta, scuter, ATV, motor), ii puteti acorda amenda in valoare de 20.000$

- Dovezile pentru acordarea unei amenzi sunt valabile 30 minute. Recomandat ar fi sa acordati amenda cat mai repede de la surpinderea jucatorului.

- Daca jucatorul nu plateste amenda pe loc (refuza sau fuge), politistul are dreptul de a-i acorda wanted 4 -„Neconformare ordin” fara drept de predare.

-In cazul in care civilul nu are suficienti bani la el pentru a plati amenda, politistul are dreptul de a-i acorda wanted 4 ''Neconformare ordin'' sau sa-l indrume la un ATM/BANK.

 

 

 

 

» Informații legate de wanted

Wanted 1:

First Degree Murder ( Crima cu premeditare)

Furt Vehicul

Wanted 2 :

Atacarea unui civil

Wanted 3 :

Atacarea unui agent

Port droguri

Neconformarea unui ordin

Wanted 4 :

Uciderea unui agent de politie

Uciderea unui civil

Wanted 5 :

Kamikaze

Wanted 6:

Evadare cu un autovehicul (Runner)

Complice Robber

Robber

Hack

 

- Wanted-urile subliniate nu fac parte din Wanted list deoarece sunt acordate de server.

 

Wanted-urile cu drept de predare sunt:

- Furt vehicul

- First degree murder

- Neconformare ordin

 

- Las Venturas Police Department nu se ocupa cu confiscarea de droguri (de acest lucru se ocupa DOAR FBI).

- Comanda /confiscate se foloseste doar pentru a confisca licenta de condus, nicidecum droguri.

- Sunteti obligati sa respectati Regulamentul serverului, Regulamentul Departamentelor, Regulamentul Intern cat si toate celelalte reguli impuse de lider sau sublider.

- Este interzis sa va jigniti/insultati/batjocoriti liderul sau subliderul. Abaterea de la aceasta regula este sanctionata cu: FW / Rank-Down sau chiar Uninvite.

- Raportul de activitate este obligatoriu. Raport incomplet = Uninvite.

- Inactivitatea mai mare de 3 zile este sanctionata cu Uninvite.

- Wanted-ul se poate acorda in maxim 5 minute dupa întamplarea situaţiei. Exemplu: Poliţistul Tiberiu este atacat de 2 persoane şi nu ştie cui să-i acorde wanted. El verifică dovada şi are grijă să dea wanted în maxim 5 minute de când a fost atacat. Daca tu ai fost atacat la ora 17:45, ai voie sa ii acorzi wanted pana in ora 17:50 (5 minute maxim). 

- Wanted-ul este acordat doar de politistul ce participa la situatie. (Ex: Daca un civil ataca un coleg politist, tu nu ai dreptul de a-i acorda wanted cop attack. Politistul in cauza trebuie sa aiba dovada si sa ii acorde wanted.)

- Nu aveti voie sa acordati wanted unui jucator daca este somat de alt politist. Poti acorda wanted unui jucator doar daca l-ai somat tu.

- Wanted pentru atacarea unui poliţist se poate acorda pentru orice glonţ, iar în cazul in care este atacat cu pumnii trebuie să-i fie scăzut minim 15 hp.

- Wanted pentru atacarea unui poliţist se poate acorda si atunci când te afli într-un vehicul. (trebuie sa se vadă foarte clar pe dovada că vehiculul tău este atacat). Este recomandat sa aveti [/dl] activat si sa va fi scazut cel putin 100 HP din HP-ul masinii (indiferent daca trage cu arma sau provoaca damage cu pumnii si picioarele). Se poate acorda wanted in anumite cazuri daca scade ~80 HP (Cand aveti de exemplu 330 hp si intra intentionat ca sa va bubuie) Nu acordati wanted doar pentru o singura lovitura.

- Inainte să arestezi/somezi sau să omori un suspect cu wanted, asigură-te că deţii dovada /mdc a acestuia.

- Un poliţist este obligat să păstreze dovezile acţiunilor sale timp de 24 de ore.

- Daca un jucator are wanted fara drept de predare, acesta va fi omorat direct cu wanted-ul avut.

- Arestarea unui jucator ce are wanted fara drept de predare va duce la demiterea acestuia din factiune. Este interzis sa arestati pe cineva care are wanted fara drept de predare!

- Daca un jucator are wanted cu drept de predare, acesta va fi somat de 3 ori.

  • Daca raspunde la somatii cu "da", sau acesta da "G" la masina de politie, acesta va fi dus la arrest.
  • Daca nu raspunde la somatii si fuge pe jos, dupa a 3-a somatie asteptati 5 secunde si ii acordati kill cu wanted-ul avut.
  • Daca acesta nu raspunde la somatii si fuge cu o masina, dupa a 3-a somatie asteptati 5 secunde si ii acordati wanted 6 - runner.

- Daca un jucator fara wanted nu raspunde la somatiile unui politist (in cazul acordarii unei amenzi sau confiscarii licentei), acesta va primi wanted 3 - neconformare ordin, dupa 5 secunde de la a 3-a somatie.

- Tazerul se poate folosi doar pe jucătorii cu wanted, tazerul folosit pe jucătorii fără wanted este considerat aiurea și este sancționat cu FW.

- Orice actiune pe care o faceti va trebui sa fie atestata de o dovada. (Recomandat VIDEO)

- Nu va faceti reclamatii intre voi pe panel. Orice problema va fi reclamata in PM liderului cu dovezile necesare si se va incerca rezolvarea problemei.

- Nu cereti rank-up. Toate informatiile legate de rank-up se vor gasi in forumul factiunii intr-un topic dedicat.

- Politistii au voie sa foloseasca NOS, dar vor primi amenda la fel ca ceilalti jucatori.

- Daca un politist(on/off duty) este prins de alt politist ca merge pe contrasens cu masina personala, acestuia ii va fi confiscata licenta. Daca nu ii permiti politistului sa-ti confiste licenta, vei fi sanctionat cu FW.

- Nu este permisa folosirea masinilor factiunii in scop personal!

- Nu aveti voie sa tunati masinile factiunii, riscati FW. (Daca sunteti surpinsi intr-o masina a factiunii care detine nos/culoarea schimbata, indiferent daca a fost tunata de voi sau nu, veti fi sanctionati cu FW)

- O somatie (1x /so aiurea) nu se sanctioneaza. Doua somatii aiurea = FW.

- Daca sunteti somati de catre un politist si iesiti de pe server(/q) o sa primiti FW.

- Daca acordati un wanted gresit, veti face poza la /mdc-ul curent, veti anunta pe /d ca ii oferiti clear respectivului, ii acordati /clear, iar daca acesta mai avea wanted ii restaurati wanted-ul avut. (Ex: Daca id 5 are "wanted 1 - first degree", iar eu ii acord "wanted 3 - cop attack" din greseala. Voi face poza la /mdc-ul de acum, ii voi oferi /clear, si ii voi acorda "wanted 1 - first degree" inapoi.)

- Aveti la dispozitie 24 ore de la intrarea in factiune sa va schimbati job-ul sau riscati sa fiti sanctionati.

- Daca un suspect cu drept de predare este AFK, acesta va primi kill direct. Trebuie sa aveti dovada cum ca acesta este AFK !!

- Sunteti obligati ca saptamanal sa indepliniti raportul de activitate si orele necesare pentru a nu fi demisi din factiune. Nu se ia uninvite pentru inactivitate mai mare de 3 zile. (Puteti face raportul in prima zi din saptamana, iar restul sa fiti inactivi. Nu veti fi demisi.)

- Polițiștii nu au voie sa fure vehiculele jucătorilor, sunt considerați oameni ai legii. Abaterea de la această regulă este sancționată cu AV

- Cand trageti dupa un suspect cu wanted incercati sa filmati deoarece se poate baga cineva in fata voastra foarte usor. Daca sunteti reclamati ca ati tras in cineva fara wanted si nu aveti dovada cum ca s-ar fi bagat in fata voastra, primiti FW.

- Nu acordati kill la wanted-urile cu drept de predare. Suneti sanctionati cu FW. Puteti acorda kill celor ce au drept doar daca ei doresc acest lucru.

- Jucatorii ce au wanted pot fi dati jos din vehicul. 

- Nu aveti voie sa acordati amenzi sau sa confiscati permise membrilor factiunii Paramedic Department daca sunt in misiune cu ambulantele (au sirenele aprinse). Sunteti sanctionati cu FW.

- Spam-ul pe chat-ul factiunii (/r) mai mare de 10 randuri sau de cel putin 10 randuri va duce la demiterea din factiune cu FP.

 

» Comenzi

 

- /so : Somezi un jucator.

- /su : Acorzi wanted.

- /duty : Devii on duty.

- /wanted : Afisează jucatorii ce au wanted.

- /cuff : Pune catuşele unui jucator.

- /uncuff : Scoate catuşele.

- /arrest : Aresteaza un suspect.

- /r : Chat-ul facţiunii (radio).

- /d : Chat-ul departamentelor.

- /mdc : Verifici motivul wanted-ului unui anumit jucator.

- /ticket : Acordă o amenda unui anumit jucator.

- /confiscate : Confişti un anumit item unui jucator. exemplu: licenţa de condus sau droguri.

- /clear : Stergi wanted-ul unui anumit jucator.

- /frisk : Percheziţionezi un suspect.

- /ta : Echipezi tazer-ul.

- /gdeposit : Pentru a depozita anumite bunuri în depozit-ul factiunii. exemplu: bani, materiale.

- /free : Ofera posibilitatea unui jucator sa iasă din închisoare.

 

- Sedinta va avea loc in fiecare Duminica la ora 20:00. 

- Raportul de activitate va fi resetat in fiecare Duminica la ora 18:00. Va recomand sa incepeti raportul de activitate dupa sedinta. 

- Sedinta este obligatore. Cine nu se prezinta la sedinta risca FW.

- Vorbitul peste lider/colider la sedinta este sanctionat cu FW.

 

ORICE CEARTA (SCHIMB DE REPLICI CU TENTA DE URA INTRE DOI COLEGI) PE CHAT-UL </R> VA FI SANCTIONATA CU  FACTION WARN !!

ex:

"- Ba, r1 pirlit, nu comenta la mine.

- Du-te ba la muls

- Disperat dupa raport, mai lasa si la altu flamandule" etc etc.

 

- Daca doar un membru cauta cearta cu un coleg va fi sanctionat doar respectivul.

- Membrii vor fi sanctionati DOAR in urma unei reclamatii pe panel sau daca liderul/subliderul are dovezile proprii necesare. (daca este online pe moment si observa)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this