PCTecuci Romania - We are reborn from ashed

Înregistrați-vă acum pentru a avea acces la toate funcțiile noastre. După ce v-ați înregistrat și vă logați, veți putea contribui la acest site prin trimiterea propriului dvs. conținut sau răspunsul la conținutul existent. Veți putea personaliza profilul dvs., primiți puncte de reputație ca recompensă pentru trimiterea conținutului, comunicând în același timp și cu alți membri prin intermediul căsuței de e-mail private și multe altele! 

Acest mesaj va fi eliminat odată ce v-ați conectat.  

Tr0YB0Y

Fondators
 • Content count

  1,247
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  51

Tr0YB0Y last won the day on April 4

Tr0YB0Y had the most liked content!

About Tr0YB0Y

 • Rank
  Fondator PCTecuci
 • Birthday 09/25/1999

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Locația
  Tecuci

Contact Methods

 • Nick SA:MP
  Tr0YB0Y
 • Nick CS 1.6
  Tr0YB0Y
 • Website URL
  https://pctecuci.ro/
 • Skype
  playtecuci
 • Facebook
  https://www.facebook.com/pctecuci/

Recent Profile Visitors

2,383 profile views

Profile Song

 1. In mod normal cererile pentru grade pe site-ul de stiri IT nu se fac aici, insa ti-o tratez ca atare. Ramane sa discutam despre un eventual test.
 2. Cam asa ceva
 3. Vorbim in privat.
 4. Lucrurile astea sunt prea simple, insa daca le-as face, minim 3 euro, maxim 5, insa am foarte multa experienta in domeniu, si nu doar pentru instalarea unui plugin sau ceva, la astea toti se pricep, eu iau 3 euro pentru o treaba de cel putin 30 minute, ce necesita timp, precum modificarea unei teme si adaptarea ei, iti pot face orice timp de tema.
 5. Interesant. Pe viitor adaugi si un subtitlu "PCTecuci" daca le adaugi aici.
 6. Cam scump esti ma ceea ce oferi tu este un lucru pe care multi il stiu
 7. 1. Nu aveti bannerul PCTecuci pe forumul vostru. 2. Forumul nu indeplineste cerintele (minim 100 membri)
 8. - Nickname: - Varsta: - Experienta CS GO: - Ip (www.go4it.ro): - Steam-ID: - Ore jucate pe server*: - Intre ce ore poti activa?: - Ai dat like paginii noastre de facebook?: - Dispui de resurse financiare pentru popularea serverului?: - Alte precizari: Conditii inainte a depune o cerere UP: - Minim 40 ore jucate pe server. - La Steam-ID scrieti-l pe cel numeric. - Sa aveti un comportament adecvat si fara antecedente (gag,ban temporar in mod repetat sau chiar ajuns la permanent pentru acest lucru). - Varsta minima admisa este de 15 ani. - Cererea o sa ramana activa timp de 24 ore, dupa acest interval o sa fie luata decizia finala. Tr0YB0Y, Administratia CSGO.PCTecuci.Ro!
 9. Titlul topicului: [CSGO] Cerere slot nickname. - Nickname: - Varsta: - Ip (www.go4it.ro): - Steam-id: - Ore jucate pe server (gametracker): - Ai citit regulamentul?: - Ai dat like paginii noastre de facebook?: - De ce doresti slot?: Conditii inainte de a depune o cerere slot: - Minim 5 ore jucate pe server(timpul petrecut pe server il puteti vedea tastand comanda [/time] pe server). - La steam-id scrieti-l pe cel numeric. - Sa aveti un comportament adecvat si fara antecedente (gag,ban temporar in mod repetat sau chiar ajuns la permanent pentru acest lucru). - Daca aveti steam si minim 600 de minute petrecute pe server puteti primi instant slot de pe server cu comanda [/steam]. - Cerere o sa ramana activa timp de 24 ore,dupa acest interval o sa fie luata decizia finala asupra cererii. Atentie: pentru diverse informatii precum probleme server si/sau forum,nelamuriri,donatii,etc ne puteti contacta pe pagina de facebook a serverului: www.facebook.com/pctecuci Tr0YB0Y, Administratia CSGO.PCTECUCI.RO!
 10. Titlul topicului: [CSGO] Cerere admin nickname. - Nickname: - Varsta: - Experienta CS GO: - Ip (www.go4it.ro): - Steam-ID: - Ore jucate pe server*: - Intre ce ore poti activa?: - Ai citit regulamentul?: - Cuvantul cheie: - Ai dat like paginii noastre de facebook?: - Vei participa la conferintele de pe team-speak 3?: - Dispui de resurse financiare pentru popularea serverului?: Conditii inainte a depune o cerere admin: - Minim 30 ore jucate pe server. - La steam-ID scrieti-l pe cel numeric. - Sa aveti un comportament adecvat si fara antecedente (gag,ban temporar in mod repetat sau chiar ajuns la permanent pentru acest lucru). - Varsta minima admisa este de 15 ani. - Cererea o sa ramana activa timp de 24 ore, dupa acest interval o sa fie luata decizia finala. - Daca gresiti 'cuvantul cheie' veti fi respinsi automat, cuvantul cheie il gasiti citind regulamentul. - Dupa adaugarea accesului sunteti rugati sa va creati propriul ban-list,acest lucru obligatoriu. Atentie: pentru diverse informatii precum probleme server si/sau forum,nelamuriri,donatii,etc ne puteti contacta pe pagina de facebook a serverului: www.facebook.com/pctecuci Tr0YB0Y, Administratia CSGO.PCTecuci.Ro!
 11. In curand deschidem si noi server CS GO 32 sloturi. Te asteptam si acolo
 12. DNS ON.
 13. Nu indeplinesti cerintele.
 14. Banner adaugat.
 15. DNS on