Andreiu2.0

Advanced Members
  • Content count

    21
  • Donations

    0.00 EUR 
  • Joined

  • Last visited

  • Points

    510 [ Donate ]

About Andreiu2.0

  • Rank
    User Skill +0

Profile Information

  • Locația
    Straseni

Contact Methods

  • Nick SA:MP
    Andrei2.0
  • Nick CS 1.6
    Andrei2.0
  • Yahoo
    Andreei20
  • Skype
    Andrei2.0
  • Facebook
    Sebi Alexandru
  1. -CONTRA-! Minimul de ore pentru helper este de 10 ore,tu ai 3 ore.
  2. -CONTRA-! Eu nu cred ca meriti aceasta functie pentru ca te stiu si nu ei totul in serios.
  3. + ca nu ai cf. inca is membru asa ca poate sa imi dea mute pwp. dovada incheita
  4. daca nu stiai acel lucru pe care l-am spus nu ii vulgat asa ca n-ai csf ?
  5. Numele din joc:Andrei2.0 Numele real:Andrei Varsta:13Ani Poza /stats(imgur.com): https://imgur.com/a/XjqUo O scuta povestire despre viata ta (minim 20 de caractere): ascult de catre superiorii mei, sunt generos, perseverent, silitor, hobby-urile mele sunt SA:MP si fotball. Sunt o fire energica, în continua cautare de senzatii noi. Ma împrietenesc foarte repede cu oamenii, îmi place sa socializez si sa ma distrez, dar cand vine vorba de munca, totul se schimba radical. În timpul liber îmi place sî ies cu prietenii la fotbal, sî ma plimb sau sa ma joc la PC. Sunt o persoana foarte sociabila, amuzanta, încrezatoare, sincera, puternica, ambitioasa, si plina de energie. Sunt mai mereu în cautare de noi prietenii, noi aventuri, noi experiente, si traiasc viata pe deplin bucurându-ma de fiecare clipa. Îmi petrec o mare parte din timpul liber în fata calculatorului, deoarece sunt un "pasionat" înrait, dar cu toate astea, îmi organizez timpul asa de bine, încât pot desfasura orice activitate îmi propun, printre care iesitul cu prietenii pe parcursul zilei, sau seara, în functie de orarul fiecaruia, merg saptamânal la biliard, bowling, si ma pasioneaza în general sporturile.Deci aceasta este descrierea mea sper ca va placut. Alte precizari:Sper sa va placa aplicatia mea,sper sa imi dati a doua sansa in aceasta functie si as vrea sa reiau pentru ca am luat ban degeaba si mia dat unban respect. Am facut o aplicatie noua pentru ca unii nu ma cred in stare dar am fost helper 2.
  6. Numele din joc:Andrei2.0 Numele real:Andrei Varsta:13Ani Poza /stats(imgur.com): https://imgur.com/a/XjqUo O scuta povestire despre viata ta (minim 20 de caractere): ascult de catre superiorii mei, sunt generos, perseverent, silitor, hobby-urile mele sunt SA:MP si fotball. Sunt o fire energica, în continua cautare de senzatii noi. Ma împrietenesc foarte repede cu oamenii, îmi place sa socializez si sa ma distrez, dar cand vine vorba de munca, totul se schimba radical. În timpul liber îmi place sî ies cu prietenii la fotbal, sî ma plimb sau sa ma joc la PC. Sunt o persoana foarte sociabila, amuzanta, încrezatoare, sincera, puternica, ambitioasa, si plina de energie. Sunt mai mereu în cautare de noi prietenii, noi aventuri, noi experiente, si traiasc viata pe deplin bucurându-ma de fiecare clipa. Îmi petrec o mare parte din timpul liber în fata calculatorului, deoarece sunt un "pasionat" înrait, dar cu toate astea, îmi organizez timpul asa de bine, încât pot desfasura orice activitate îmi propun, printre care iesitul cu prietenii pe parcursul zilei, sau seara, în functie de orarul fiecaruia, merg saptamânal la biliard, bowling, si ma pasioneaza în general sporturile.Deci aceasta este descrierea mea sper ca va placut. Alte precizari:Sper sa va placa aplicatia mea,sper sa imi dati a doua sansa in aceasta functie si as vrea sa reiau pentru ca am luat ban degeaba si mia dat unban respect. Am facut o aplicatie noua pentru ca unii nu ma cred in stare dar am fost helper 2.
  7. stai ca fac io o noua aplicatie pe topicu asta si vedem ok ?.
  8. Nickname pe server: Andrei2.0 Varsta:13 ani Ore jucate: 27 de ore. De cat timp joci pe server: joc pe server de vro 3-4 saptamani. Varsta reala:13 ani. La ce mafie vrei lider?:Vreau la mafia Los Aztecas Ce alte jocuri mai joc?:gta5,cs:go mai rar. Ce vei face dupa terminarea liceului?:voi merge la facultate. Cea mai mare realizare pe PCTecuci?: am fost helper 2 si lider los aztecas. Ce ai de gand sa faci diferit fata de alti lideri: sa fiu la fel ca un membru sa nu ceara toti r up. De ce ai aplicat pentru functia de lider?:pentru ca m-am reapucat de server dupa unban. Ce te deranjeaza cel mai mult la PCTecuci?: ca sa scos distribuitor de calorifere :(. In ce factiune ai stat cel mai mult timp, si ce rank ai avut?:am stat in school instructors si am avut r 5 am stat vro 5-6 zile. In ce factiune ai stat cel mai putin timp, si ce rank ai avut?:am stat in lspd mai putin de 30 min. De ce crezi ca te vei descurca ca lider?: pentru ca sunt capabil si am mai intalnit acest fel de functie. Link catre profilul pe panel:https://foreverpanel.pctecuci.ro/profile/Andrei2.0 Ai fost banat vreodata? De ce?: da am fost banat aiurea pentru tp-hack dar am luat unban. Ce sanctiuni ai pana in momentul de fata? (ajail, mute, warn, ban):am avut doar un ban si un mute. Ce parere ai despre mafii? Cat ai stat cel mai mult timp intr-o mafie?:este o factiune care imi place si am stat in ia o sapt,2 am stat pe sv. Ce parere ai despre factiunile pasnice? Cat ai stat cel mai mult timp intr-o factiune pasnica?:sunt niste factiune care sunt bune de inceput. Ce parere ai despre departamente? Cat ai stat cel mai mult timp intr-un departament?:este o factiune care nu imi place pentru ca ai mult de lucru.
  9. Am sa fac o poza noua pentru ca acea care am trimiso este veche poza noua : https://imgur.com/a/XjqUo
  10. Numele din joc:Andrei2.0 Numele real:Andrei Varsta:13Ani Poza /stats(imgur.com):https://imgur.com/a/AKFOi O scuta povestire despre viata ta (minim 20 de caractere):Salut ma numesc Andrei si sunt din Straseni sunt un om destul de caterinca,biatul care nu este atat de serios si stie cum sa lucreze asa. Alte precizari:Sper sa va placa aplicatia mea,sper sa imi dati a doua sansa in aceasta functie si as vrea sa reiau pentru ca am luat ban degeaba si mia dat unban respect.
  11. Nu am o dovada dar puteti sa intrebati cei care mau vazut cum am dat /ha ca cineva tot ma teleporteaza in sus Si + is helper 2 Dc SA FAC DASTEA? Io cred ca chow nu e responsabil de grad si nici nu da tw macar sa vada,faceti ceva cu asta ca ne distruge serverul cu ban-uri aiurae. CroW mi-o dat ban pe motivu telepot hack si el o zic ca imi dadea down dar dc io eram de parca imi dadea slap ?
  12. Nu am o dovada dar puteti sa intrebati cei care mau vazut cum am dat /ha ca cineva tot ma teleporteaza in sus Si + is helper 2 Dc SA FAC DASTEA? Io cred ca chow nu e responsabil de grad si nici nu da tw macar sa vada,faceti ceva cu asta ca ne distruge serverul cu ban-uri aiurae. CroW mi-o dat ban pe motivu telepot hack si el o zic ca imi dadea down dar dc io eram de parca imi dadea slap ?
  13. CroW mi-o dat ban pe motivu telepot hack si el o zic ca imi dadea down dar dc io eram de parca imi dadea slap ?
  14. la fel cu ai spus dadeam goto la tine dar nu folosesc hack asa ca mai bine taci din gura. + ca ai spus ca poti veni doar la war inseamna ca nu poti sa inviti membri hahaha r3kt.
  15. aha sugi si succes ca vei avea respins iau unban