Andreiu2.0

Advanced Members
  • Content count

    21
  • Donations

    0.00 EUR 
  • Joined

  • Last visited

  • Points

    510 [ Donate ]

Everything posted by Andreiu2.0

  1. Numele din joc:Andrei2.0 Numele real:Andrei Varsta:13Ani Poza /stats(imgur.com): https://imgur.com/a/XjqUo O scuta povestire despre viata ta (minim 20 de caractere): ascult de catre superiorii mei, sunt generos, perseverent, silitor, hobby-urile mele sunt SA:MP si fotball. Sunt o fire energica, în continua cautare de senzatii noi. Ma împrietenesc foarte repede cu oamenii, îmi place sa socializez si sa ma distrez, dar cand vine vorba de munca, totul se schimba radical. În timpul liber îmi place sî ies cu prietenii la fotbal, sî ma plimb sau sa ma joc la PC. Sunt o persoana foarte sociabila, amuzanta, încrezatoare, sincera, puternica, ambitioasa, si plina de energie. Sunt mai mereu în cautare de noi prietenii, noi aventuri, noi experiente, si traiasc viata pe deplin bucurându-ma de fiecare clipa. Îmi petrec o mare parte din timpul liber în fata calculatorului, deoarece sunt un "pasionat" înrait, dar cu toate astea, îmi organizez timpul asa de bine, încât pot desfasura orice activitate îmi propun, printre care iesitul cu prietenii pe parcursul zilei, sau seara, în functie de orarul fiecaruia, merg saptamânal la biliard, bowling, si ma pasioneaza în general sporturile.Deci aceasta este descrierea mea sper ca va placut. Alte precizari:Sper sa va placa aplicatia mea,sper sa imi dati a doua sansa in aceasta functie si as vrea sa reiau pentru ca am luat ban degeaba si mia dat unban respect. Am facut o aplicatie noua pentru ca unii nu ma cred in stare dar am fost helper 2.
  2. -CONTRA-! Minimul de ore pentru helper este de 10 ore,tu ai 3 ore.
  3. -CONTRA-! Eu nu cred ca meriti aceasta functie pentru ca te stiu si nu ei totul in serios.
  4. + ca nu ai cf. inca is membru asa ca poate sa imi dea mute pwp. dovada incheita
  5. daca nu stiai acel lucru pe care l-am spus nu ii vulgat asa ca n-ai csf ?
  6. Numele din joc:Andrei2.0 Numele real:Andrei Varsta:13Ani Poza /stats(imgur.com):https://imgur.com/a/AKFOi O scuta povestire despre viata ta (minim 20 de caractere):Salut ma numesc Andrei si sunt din Straseni sunt un om destul de caterinca,biatul care nu este atat de serios si stie cum sa lucreze asa. Alte precizari:Sper sa va placa aplicatia mea,sper sa imi dati a doua sansa in aceasta functie si as vrea sa reiau pentru ca am luat ban degeaba si mia dat unban respect.
  7. Numele din joc:Andrei2.0 Numele real:Andrei Varsta:13Ani Poza /stats(imgur.com): https://imgur.com/a/XjqUo O scuta povestire despre viata ta (minim 20 de caractere): ascult de catre superiorii mei, sunt generos, perseverent, silitor, hobby-urile mele sunt SA:MP si fotball. Sunt o fire energica, în continua cautare de senzatii noi. Ma împrietenesc foarte repede cu oamenii, îmi place sa socializez si sa ma distrez, dar cand vine vorba de munca, totul se schimba radical. În timpul liber îmi place sî ies cu prietenii la fotbal, sî ma plimb sau sa ma joc la PC. Sunt o persoana foarte sociabila, amuzanta, încrezatoare, sincera, puternica, ambitioasa, si plina de energie. Sunt mai mereu în cautare de noi prietenii, noi aventuri, noi experiente, si traiasc viata pe deplin bucurându-ma de fiecare clipa. Îmi petrec o mare parte din timpul liber în fata calculatorului, deoarece sunt un "pasionat" înrait, dar cu toate astea, îmi organizez timpul asa de bine, încât pot desfasura orice activitate îmi propun, printre care iesitul cu prietenii pe parcursul zilei, sau seara, în functie de orarul fiecaruia, merg saptamânal la biliard, bowling, si ma pasioneaza în general sporturile.Deci aceasta este descrierea mea sper ca va placut. Alte precizari:Sper sa va placa aplicatia mea,sper sa imi dati a doua sansa in aceasta functie si as vrea sa reiau pentru ca am luat ban degeaba si mia dat unban respect. Am facut o aplicatie noua pentru ca unii nu ma cred in stare dar am fost helper 2.
  8. stai ca fac io o noua aplicatie pe topicu asta si vedem ok ?.
  9. Nickname pe server: Andrei2.0 Varsta:13 ani Ore jucate: 27 de ore. De cat timp joci pe server: joc pe server de vro 3-4 saptamani. Varsta reala:13 ani. La ce mafie vrei lider?:Vreau la mafia Los Aztecas Ce alte jocuri mai joc?:gta5,cs:go mai rar. Ce vei face dupa terminarea liceului?:voi merge la facultate. Cea mai mare realizare pe PCTecuci?: am fost helper 2 si lider los aztecas. Ce ai de gand sa faci diferit fata de alti lideri: sa fiu la fel ca un membru sa nu ceara toti r up. De ce ai aplicat pentru functia de lider?:pentru ca m-am reapucat de server dupa unban. Ce te deranjeaza cel mai mult la PCTecuci?: ca sa scos distribuitor de calorifere :(. In ce factiune ai stat cel mai mult timp, si ce rank ai avut?:am stat in school instructors si am avut r 5 am stat vro 5-6 zile. In ce factiune ai stat cel mai putin timp, si ce rank ai avut?:am stat in lspd mai putin de 30 min. De ce crezi ca te vei descurca ca lider?: pentru ca sunt capabil si am mai intalnit acest fel de functie. Link catre profilul pe panel:https://foreverpanel.pctecuci.ro/profile/Andrei2.0 Ai fost banat vreodata? De ce?: da am fost banat aiurea pentru tp-hack dar am luat unban. Ce sanctiuni ai pana in momentul de fata? (ajail, mute, warn, ban):am avut doar un ban si un mute. Ce parere ai despre mafii? Cat ai stat cel mai mult timp intr-o mafie?:este o factiune care imi place si am stat in ia o sapt,2 am stat pe sv. Ce parere ai despre factiunile pasnice? Cat ai stat cel mai mult timp intr-o factiune pasnica?:sunt niste factiune care sunt bune de inceput. Ce parere ai despre departamente? Cat ai stat cel mai mult timp intr-un departament?:este o factiune care nu imi place pentru ca ai mult de lucru.
  10. Am sa fac o poza noua pentru ca acea care am trimiso este veche poza noua : https://imgur.com/a/XjqUo
  11. Nu am o dovada dar puteti sa intrebati cei care mau vazut cum am dat /ha ca cineva tot ma teleporteaza in sus Si + is helper 2 Dc SA FAC DASTEA? Io cred ca chow nu e responsabil de grad si nici nu da tw macar sa vada,faceti ceva cu asta ca ne distruge serverul cu ban-uri aiurae. CroW mi-o dat ban pe motivu telepot hack si el o zic ca imi dadea down dar dc io eram de parca imi dadea slap ?
  12. Nu am o dovada dar puteti sa intrebati cei care mau vazut cum am dat /ha ca cineva tot ma teleporteaza in sus Si + is helper 2 Dc SA FAC DASTEA? Io cred ca chow nu e responsabil de grad si nici nu da tw macar sa vada,faceti ceva cu asta ca ne distruge serverul cu ban-uri aiurae. CroW mi-o dat ban pe motivu telepot hack si el o zic ca imi dadea down dar dc io eram de parca imi dadea slap ?
  13. Nu am o dovada dar puteti sa intrebati cei care mau vazut cum am dat /ha ca cineva tot ma teleporteaza in sus Si + is helper 2 Dc SA FAC DASTEA? Io cred ca chow nu e responsabil de grad si nici nu da tw macar sa vada,faceti ceva cu asta ca ne distruge serverul cu ban-uri aiurea.
  14. CroW mi-o dat ban pe motivu telepot hack si el o zic ca imi dadea down dar dc io eram de parca imi dadea slap ?
  15. la fel cu ai spus dadeam goto la tine dar nu folosesc hack asa ca mai bine taci din gura. + ca ai spus ca poti veni doar la war inseamna ca nu poti sa inviti membri hahaha r3kt.
  16. aha sugi si succes ca vei avea respins iau unban
  17. Nickname pe server: Andrei2.0 Varsta:am varsta de 13 ani. Ore jucate: 10 ore jucate De cat timp joci pe server: Joc pe server de ieri. Varsta reala:Am varsta de 13 ani. La ce mafie vrei lider?:Vreaula mia Los Aztecas. Ce alte jocuri mai joc?:cs:go,gta5 si sims 4 Ce vei face dupa terminarea liceului?:Voi merge la facultate. Cea mai mare realizare pe PCTecuci?: realizarea mea cea mai mare este ca sunt helper. Ce ai de gand sa faci diferit fata de alti lideri: o sa incerc sa ma comport ca un membru in acea factiune. De ce ai aplicat pentru functia de lider?:Pentru ca vreau. Ce te deranjeaza cel mai mult la PCTecuci?: Ca sa scos jobul cu calorifere :(. In ce factiune ai stat cel mai mult timp, si ce rank ai avut?:pe server am stat in School instructors si am stat 2 zile si am rank 5. In ce factiune ai stat cel mai putin timp, si ce rank ai avut?:Am stat in lspd unde am stat mai puten de jumate de ora. De ce crezi ca te vei descurca ca lider?: Pentru ca stiu si pot. Link catre profilul pe panel:https://foreverpanel.pctecuci.ro/profile/Andrei2.0 Ai fost banat vreodata? De ce?: Nu nu am fost banat. Ce sanctiuni ai pana in momentul de fata? (ajail, mute, warn, ban):Nici una de aici. Ce parere ai despre mafii? Cat ai stat cel mai mult timp intr-o mafie?:In mafie am stat pe servere aproximativ o luna si am o parere buna. Ce parere ai despre factiunile pasnice? Cat ai stat cel mai mult timp intr-o factiune pasnica?:Is niste factiuni ce inceput care iar fi bun unui jucator incepator. Ce parere ai despre departamente? Cat ai stat cel mai mult timp intr-un departament?:aici am stat pe server-u asta juma te ora pentru ca nu pra imi place sa stau ca pd.
  18. Nume pe server:(nume)Andrei2.0 Varsta:(in cifre)am varsta de 13 ani. Poza stats[imgur.com]:nu am putut sa fac poza in joc si am dat link de la profil panel :https://foreverpanel.pctecuci.ro/profile/Andrei2.0 Cat timp ai jucat pe serverul nostru: (in ore)Am jucat 2 ore pentru ca serverul este deaba deschis Ai citit regulamentul?: DA/NU: Da desigur il stiu. Folosesti Teamspeak:DA/NU:nu folosesc teamspeack. Folosesti un cont de SA:MP cumparat?:DA/NU:nu nu fac asa ceva. De cat timp joci SA:MP?:(in ore/zile/luni/ani)joc samp de 3 ani. Daca ai avea puterea sa schimbi ceva legat de server ,ce ai schimba?:nimic is ou pe server.
  19. Varsta:13 ani Ore jucate: 2 Ore jucate pentru ca serverul nu de mult sa deschis. De cat timp joci pe server: de atunci cand tuppeu a facut promo si mam uitat. Varsta reala:13 ani. La ce departament vrei lider?:Vreau lider la LSPD Ce alte jocuri mai joc?:Samp,csgo si sims 4 Ce vei face dupa terminarea liceului?:As trece la facultate. Cea mai mare realizare pe PCTecuci?: am un banshee. Ce ai de gand sa faci diferit fata de alti lideri: Sa ma comport mai Sevegi decat un lider adica sa fiu mai hazliu. De ce ai aplicat pentru functia de lider?:Pentru ca vreau sa fiu cineva pe aceasta comunitate. Ce te deranjeaza cel mai mult la PCTecuci?: Ca sa scos jobul de distribuitor de calorifere. In ce factiune ai stat cel mai mult timp, si ce rank ai avut?:Am stat in multe factiuni dar pe alte servere. In ce factiune ai stat cel mai putin timp, si ce rank ai avut?:odata am stat pe un server vro 12 ore si am fost demis pentru ca lideru era nab. De ce crezi ca te vei descurca ca lider?: Pentru ca stiu si pot. Link catre profilul pe panel:https://foreverpanel.pctecuci.ro/profile/Andrei2.0 Ai fost banat vreodata? De ce?: Nu am fost banat. Ce sanctiuni ai pana in momentul de fata? (ajail, mute, warn, ban):Am avut doar un ,mute. Ce parere ai despre mafii? Cat ai stat cel mai mult timp intr-o mafie?:Ii o functie destul de buna sa zic dar daca ai ceva cod ai belito.Am stat cel mai mult pe un sv destul de mare 43 de zile si dupa o demisionat liderul. Ce parere ai despre factiunile pasnice? Cat ai stat cel mai mult timp intr-o factiune pasnica?:ii o factiune de inceput buna sa zis si cel mai mult am stat il LVSI acolo aveam tot pe sv ala vro 135-145 de zile sa zicem. Ce parere ai despre departamente? Cat ai stat cel mai mult timp intr-un departament?:Ii o factiune de dus cam greu dar pentru mine ii usoara aceasta factiune.