Sign in to follow this  
Hulieru.

Cerere Grad

2 posts in this topic

  1. Nume :Gheorghe

  2. Prenume :Laur

Vârstă :16

Primele 5 cifre din CNP (optional):Nu vreau sa afle toti , cine doreste sa il afle imi poate lasa un PM.

Număr de postări(minim 50) :Stiu ca nu am atatea dar am destul de mare experienta ca Helper & Moderator

Prezintă-te :Eu ma numesc Laur si am varsta de 16 ani. Locuiesc in orasul Iasi si stau la casa.Eu sunt un baiat cu capul pe umeri , ascultator , cuminte , doar ca am un defect : Ma enervez uneori destul de usor (Daca cineva ma injura , isi bate joc de mine intentionat etc.).

Ai moderat și alte forumuri ? : Da , am moderat inca doua forumuri destul de cunoscute. M-am descurcat cu functia si am ajuns cunoscut pe acele comunitati.

Categoria pe care doreşti să o moderezi :Oricare doriti , nu vreau una anume.

Crezi că eşti potrivit pentru aceasta categorie? (Argumentează) :Eu pot zice ca sunt potrivit pentru fiecare categorie care nu este moderata deoarece cum am precizat si mai sus am fost moderator pe 2 forumuri si am experienta destul de ridicata.

Cu ce poţi îmbunătăţii această categorie : Pai nu o pot imbunatati cu ceva anume , va fi imbunatatita de catre mine pe parcurs , nu va pot da direct un raspuns anume deoarece nici nu stiu ce categorie voi modera daca voi fi acceptat.

Cât timp îţi petreci pe forum? :Imi voi petrece foarte mult timp pe el deoarece are trei lucruri care imi plac foarte mult la ea : 1.Un staff capabil + ales corect 2.Un design foarte frumos facut (Nota 10 pentru el) 3.Aceasta comunitate detine Chat , ceea ce imi place deoarece pot comunica cu cineva mai usor decat prin PM , fiind mai greu deoarece se poate uita mult mai tarziu + din ce vad chat-ul este destul de populat (Adica vorbeste lumea pe el , nu este de forma)

Alte lucruri de menţionat :Stiu ca nu detin cerintele necesare , dar am zis sa imi incerc si eu norocul deoarece este o comunitate foarte draguta.

O poza cu tine(optional):Momentan nu dau una.

Prezinta-ne un tutorial:Vreau sa va prezint un tutorial cu care va puteti schimba limba la tastatura pe Windows 10 (unii pot sa nu stie acest lucru deoarece nu este ca pe Windows 8 , 7 etc.). In primul rand intram in Control Panel , dupa dam pe Clock . Language, and Region. Dupa ce am selectat dam pe Language , dupa putem da pe Add Language. Dupa ce am facut acest lucru putem iesi din Control Panel. Dupa un minut va va aparea in coltul din dreapta ceva de genul ROM , ENG etc. Depinde de cum ati selectat cand ati pus windowsul 10. Dam click si selectam limba dorita.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this